Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Balanta

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Cei care au avut ocazia sa cunoasca mai multi nativi ai acestei zodii, cu siguranta au putut constata ca exista doua fete opuse in fiecare dintre ei: Prima minunata, vaporoasa, admirabila, cea de-a doua derivand din prima, dar care se transforma in defecte. Chiar daca oricare dintre acestea se dovedesc a fi usor de corijat, ramane dezamagirea pe care o va suferi partenerul. Balanta este naiva si dezinteresata, se zice. Asa este, dar naivitatea ei o poti gasi adesea in inconstienta si nevinovata postura a unei cozi de topor violente. Balanta poate servi din irespomsabilitate morala unor cauze mai putin morale, fara a-si da seama ce face. Principalul este sa nu participe in mod direct sau sa nu vada agresiuni, fie ele si verbale. Se mai spune ca Balanta este visatoare. Este adevarat, dar exista riscul ca aceasta trasatura sa se transforme in lene, iar indemnurile la actiune ale celor din jurul ei vor fi cu mare greutate ascultate. Balanta nu este capabila sa aiba o parere ferma. Se bucura enorm cand opinia ei este respectata, dar nu crede in nici un adevar definitiv. De aceea emigreaza de la o ideologie la alta, orientandu-se dupa culoarea ochilor celui care propovaduieste.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T