Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Leu

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Destul de mult orientat catre propria persoana, Leu se protejeaza ca pe o minune ceresaca. Nu-si refuza nimic. Personalitatea Leului este atat de dornica de dominare, incat ajunge pana la a se rupe in interiorul ei in doua unitati: una dominanta, suverana, alta slaba, vasala. Leul se va sluji cu devotament. Egoismul Leului porneste de la o capacitate mai larga a lui, aceea de a nu fi in stare de a-i intelege cu precizie pe cei din jur. Ii vede existand, miscandu-se, vorbind, gandind, dar nu este in stare sa cumuleze toate acestea in ceea ce se numeste intelegere. Un Leu nu va fi niciodata sincer impresionat de suferinta altora, decat doar daca ii apare evident ca si el ar putea pati exact acelasi lucru. El nu este o fiinta materialista, pentru ca asta ar insemna sa aseze banii pe primul loc. Ori acesta a fost deja ocupat - de el insusi. Ca orice fiinta urcata pe inaltimi, Leul va fi in realitate, profund dependent de cei din jur, de parerile si aprecierile lor. Unul din scopurile care-i fac deliciul, este acela de a impresiona audienta. Indiferent cum. Nu exista nativ al acestei zodii care sa nu incerce sa iasa in evidenta cu ceva, in mod spectaculos si cuceritor: tinuta, o vorba de duh, o atitudine remarcabila, o ipostaza grandioasa. Esecurile in aceasta privinta il deprima.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T