Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Sagetator

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
O slaba armonie interioara si un mod nesabuit de a reactiona, iata doua din defectele Sagetatorului care merg mana in mana. Nativii acestei zodii sunt cei care prin excelenta, nu-si pun intrebari. Daca un Sagetator a gresit undeva si nu a observat nimeni, nu va observa nici el. A facut bine, a facut rau? Nu-i pasa. Oricat de competent ar fi un Sagetator, patronul sau va avea o motive de palpitatii daca ii va da o sarcina de raspundere si risc. Deseori pare iresponsabil si uneori chiar este. Modul lui de a reactiona este in general empiric. Sagetatorul se misca intuind posibilitati de actiune, nicidecum cugetand. De aceea, riscul este pentru el o notiune inexistenta. El nu infrunta riscul, ci il neglijeaza. Sagetatorul nu este nici zgarcit, nici marinimos; nici prietenos, nici dusmanos; nici demn, nici umil si nici macar la mijloc, intre aceste extreme. Acestea intra intr-un sistem de reprezentari, intr-un mod de a fi pentru care Sagetatorul nu poseda cheia. Ca uneori poate parea asa sau altfel, e doar o impresie, un tic de comportament.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T