Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Varsator

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Varsatorul este cel mai compatibil semn zodiacal. O compatibilitate care indica faptul ca nu da bataie de cap nici unei zodii. Este cumintel, zambeste si nu ofera nimanui prilej de concurenta sau invidie. Varsatorul nu cunoaste drama. Tragediile il impresioneaza, dar le priveste cu respect, stiindu-se a nu fi in stare de a trai la randu-i de o tragedie. Asa cum nu sunt dispusi sa faca mult rau, nici mult bine nu vor avea curajul sa faca, atat de departe merge talentul lor de a nu incomoda pe nimeni. Am ajuns si la capitolul la care Varsatorul nu pare de loc medioclu: lenea. Caci comoditatea de care da dovada se poate transforma adesea in lene. Sentimental, Varsatorul se poate atasa foarte strans de oricine, dar cu o slaba vigoare a sentimentului. E ca si cum s-ar agata zdravan de un suport cu cel mai solid carlig din lume, de care s-ar lega cu un fir de paianjen. Pentru focul iubirii, Varsatorul este un material neinflamabil. Mai mult: un Varsator indragostit arata comic.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T