Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Horoscopul lunii august

Autor: Astrolog Cristina Vanea I 1 August 2010 I 7166 vizualizari


Berbec
Energia fizică este peste nivelul obișnuit, dar nu reușești să ți-o folosești în mod eficient. Comunicarea cu cei din jur va fi dificilă, iar discuțiile în contradictoriu pot apărea pe neașteptate. La serviciu este o perioadă dificilă mai ales în primele zile ale lunii. Ar fi de preferat să nu inițiezi activități dificile, ci să te limitezi la chestiuni de rutină. De asemenea, evită dialogul în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Interesul pentru relația cu partenerul de suflet este mare, dar lipsa de răbdare, impulsivitatea te pot face să ai discuții aprinse și cu acesta. Activitățile de divertisment te-ar putea ajuta să te mai relaxezi.

Taur
În primele zile este posibil să ai parte de situații mai agitate la serviciu, care însă se vor rezolva pe parcursul lunii. Totul este să dai dovadă de calm și de răbdare. Ceva mai multă atenție ar trebui să acorzi și sănătății, care, nu este punctul tău forte în această perioadă. În plan financiar lucrurile nu evoluează așa cum îți dorești, dar nici nu te poți plânge. Cheltuielile sunt destul de mari, dar vei avea parte și de ceva câștiguri suplimentare, care te vor ajuta să te descurci mulțumitor. Spre sfârșitul intervalului este posibil să apară unele neînțelegeri în relația cu ființa iubită, dar intervenția unui prieten va aduce o rezolvare fericită.

Gemeni
De energie fizică nu vei duce lipsă, așa că ai putea să faci față unor activități deosebite. În primele zile ale lunii, părinții sau o altă rudă apropiată ar putea avea o relizare care te va ajuta să depășești mai ușor neplăcerile cotidiene. În plan sentimental ești cam nemulțumit, dar nu este cazul să încerci o discuție explicativă, căci nu vei reuși decât să tensionezi atmosfera. La serviciu vei avea de rezolvat o mulțime de lucrări și n-ar fi exclus să fie nevoie să faci ore suplimentare. Chiar și programul pentru timpul liber ar putea fi dat peste cap de diverse evenimente apărute pe neașteptate.

Rac
Mai ales in prima săptămână a lunii vei avea tot felul de neînțelegeri în familie, care îți vor accentua starea de iritare, de neliniște din ultimul timp. Dacă ai fi mai conciliant, mai înțelegător ai putea fi și mai fericit. N-ar fi exclus nici ca în cămin să se producă o stricăciune. Din punct de vedere mental funcționezi la parametrii maximi, așa că orice activitate intelectuală se va finaliza cu succes. În cazul în care ai de gând să pleci la drum, șansa va fi de partea ta pe aproape tot parcursul lunii. Totuși, după 21 august, va trebui să fii cât se poate de atent, căci este posibil să apară defecțiuni ale mijlocului de transport.

Leu
Pe tot parcursul lunii vei fi optimist și plin de energie. Inițiativele tale vor putea fi duse la bun sfârșit, ceea ce îți va întări încrederea în propriile calități. Relația cu superiorii ierarhici va fi bună până aproape de sfârșitul lunii. Este posibil să ți se dea noi responsabilități sau să ai ocazia să faci mici schimbări. Activitățile sociale în care ești implicat îți vor permite să cunoașteți persoane interesante, dar și să te mai relaxezi. Prietenii ți-ar putea da o mână de ajutor într-o chestiune care ți-a dat mult de lucru până acum.

Fecioară
Interesul pentru chestiunile profesionale se va accentua în această perioadă. Vei reuși să îți pui în valoare calitățile, așa că vei fi apreciat atât de superiorii ierarhici cât și de colegi. Din punct de vedere financiar lucrurile nu evoluează nici pe departe așa cum îți dorești. Cheltuielile tind să crească și îți este din ce în ce mai greu să te descurci. Mare atenție, căci n-ar fi exclus ca în prima jumătate a lunii să înregistrezi o pagubă. De asemenea, evită pe cât posibil să te implici în activități speculative sau să participi la jocuri de de noroc.


Balanță
Pe tot parcursul lunii vei fi agitat și nu vei avea stare să faci mai nimic. Dacă vei reuși să-ți stabilești cu atenție prioritățile și te vei implica cu precădere în activități practice, îți va fi mai bine. Relația cu partenerul de viață va fi destul de tensionată. Impulsivitatea de moment ar putea genera discuții aprinse, de loc constructive, care însă se vor ameliora spre sfârșitul lunii. Nici sănătatea nu va fi punctul tău forte, mai ales după 21 august. Încearcă să îți găsești ceva mai mult timp pentru odihnă și mai ales nu te implici în mai multe activități de-odată. N-ar fi exclus ca unul dintre părinți să aibă unele neplăceri la serviciu.

Scorpion
Din punct de vedere sentimental situația se îmbunătățește constant. Farmecul personal îți va permite să faci o bună impresie persoanelor de sex opus. Ți se vor face complimente, dar nu trebuie să credezi orice vorbă. Din păcate starea ta generală nu este nemaipomenită, iar sănătatea ți-ar putea crea neplăceri serioase. De asemenea, evită să te implici în activități la limita legalității, căci o suprpriză mai puțin plăcută este posibilă oricând.

Săgetător
În plan sentimental ai dori să faci o schimbare de mai mare anvergură, dar n-ar fi rău să te mai gândești. N-ar fi exclus să ai parte de o aventură, dar nu este sigur că aceata s-ar putea termina în favoarea ta. Relația cu prietenii va fi ceva mai tensionată în această perioadă. Vei avea parte de tot felul de controverse obositoare, dar este posibil și ca cineva din anturajul apropiat să se confrunte cu o situație dificilă. Problemele cu care te-ai confruntat în plan profesional încep să-și găsească rezolvarea.

Capricorn
La serviciu vei avea parte de multă alergătură, dar vei reuși să rezolvi unele chestiuni minore, mai ales că vei beneficia și de sprijinul colegilor. Totuși, este posibil ca relația cu șefii să fie cam nemulțumitoare și ar fi de preferat să eviți dialogul cu aceștia. Oricum, pentru tot ce dorești să întreprinzi va fi nevoie de un efort susținut. Și în familie vor exista unele probleme. Una din rude se va confrunta cu o problemă mai dificilă, ceea ce te va afecta în bună măsură și pe tine. Spre sfârșitul lunii îți va fi mai bine.

Vărsător
Starea ta generală nu este la nivelul obișnuit și dacă ai o suferință mai veche, ar fi bine să o tratezi cu toată atenția. N-ar fi exclus ca stresul și suprasolicitarea să aibă efecte nefavorabile asupra sănătății tale. Activitățile de divertisment îți vor da posibilitatea să îți îmbunătățești starea de spirit. Din punct de vedre financiar lucrurile încep să se rezolve și poți fi mai relaxat măcar din acest punct de vedere. Din punct de vedere sentimental nu ai de ce să-ți faci probleme. Farmecul personal îți va da ocazia să faci o excelentă impresie unei persoane care nu îți este indiferentă.

Pești
Situația ta generală tinde să se îmbunătățească, ca și relația cu partenerul de viață. Începutul lunii se va arăta favorabil din punct de vedere sentimental: vei avea ocazia să faci o cucerire dar și să îți consolidezi relația cu ființa iubită. În plan profesional n-ar fi exclus să fie nevoie să revii asupra unei activități pe care nu ai finalizat-o la vreme. În schimb, situația financiară îți va crea probleme serioase. Fii cât se poate de prudent, căci ai putea suferi o pierdere serioasă. În a doua jumătate a lunii va trebui să acordați mai multă atenție sănătății.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T