Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Influenta planetelor in reintalnirile karmice

Autor: Zodii.ro I 20 August 2010 I 8298 vizualizari


Intalnirile karmice

Astrologii profesionisti sunt in masura sa recunoasca intalnirile karmice studiind astrograma natala a persoanei in cauza.

Principalul aspect care se studiaza este pozitia lui Venus, in raport cu alte planete de pe astrograma. Venus este planeta iubirii, reprezentand frumusetea, dragostea fizica, emotia, tandretea, sociabilitatea si persoana in rol de iubit/iubita sau amant/amanta. Venus din astrograma personala arata modul in care acea persoana isi manifesta afectivitatea. Ea arata tipul de relatii spre care aspira acea persoana si care sunt placerile ei senzoriale. In functie de semnul in care se afla Venus, se pot afla informatii despre sentimente, casatorie, valori materiale, valori afective, sociale sau estetice.

Conform vechii astrologii, Venus are valente benefice si malefice. Cele benefice sunt un simbol pentru echilibru, frumusete, armonie, afectiune, simpatie, solidaritate, confort, romantism, parteneriate, casatorie, sociabilitate.

In aspect negativ, Venus exprima narcisismul, destrabalarea, egoismul, haosul, pasiunea nebuna. Studiind tema natala, se poate afla ceea ce ne place mai mult si ce fel de persoana ne atrage, ne fascineaza. 

Planetele si influenta lor in reintalnirile karmice

Planeta Venus guverneaza zodiile Taur si Balanta.
Saturn, Pluton, Uranus si Neptun sunt planete considerate karmice. Persoanele care au aspecte intre Venus, pe de o parte, si Saturn sau Pluton, pe de alta parte, au mari sanse de a avea cel putin o reintalnire karmica sau predestinata. Sunt luate in consideratie, in analiza, si aspectele aparute intre planetele astrogramelor celor doua persoane.

Saturn guverneaza zodia Capricorn si Varsator. Cand Saturn apare din nou pe harta astrala a cuiva, se spune ca vor avea loc evenimente importante in viata acelui om. Saturn reprezinta perioada de batranete, maturitatea, acestea implicand experientele acumulate, responsabilitatile asumate, incercarile vietii. Totodata, Saturn este si simbolul unor aspecte precum pesimismul, lipsa de noroc, pierderile. Se spune despre el ca este “marele malefic”.

Studiind tema natala, Saturn ilustreaza valorile timpului, cu implicatiile sale: rabdare, rezistenta, evolutie inceata dar sigura. Tot el simbolizeaza nevoia de siguranta si o anumita rezerva. In astrograma personala, Saturn explica ce anume si cat putem pierde. Este vorba despre mari incercari in viata, blocaje si probleme care apar ca urmare a unei karme care trebuie sa fie acum consumata. Astfel, dificultatile si suferintele din aceasta viata apar ca urmare a unor greseli facute in vietile anterioare. Saturn obliga omul sa tina cont de aceste greseli si de propriile sale limite si sa infrunte incercarile din prezent. Experientele pot fi foarte dureroase, chiar devastatoare, dar tocmai din aceasta cauza el permite si o consumare puternica a karmei, o curatare a ei.

Cand se studiaza relatiile interumane in astrologie, Saturn este cel care evidentiaza lectiile karmice care trebuie invatate impreuna cu persoana respectiva.
Saturn simbolizeaza de asemenea disciplina si autocontrolul. Persoanele care au un Saturn puternic in astrograma natala manifesta o nevoie interioara de ordine si disciplina. In schimb, cand Saturn este slab aspectat, el aduce confruntari cu blocaje si constrangeri care vin din exterior si care forteaza, cu atat mai dur cu cat exista opozitie, sa ne ordonam si sa ne disciplinam.
In tarot, Saturn este asociat frecvent, cu Moartea, alteori cu Tatal, Creatorul, Dumnezeul, cel care are drept de creatie, cel care hotaraste cand si cat traim pe pamant.

Pluton este cunoscuta ca fiind planeta mortii si a renasterii si i se mai spune “marele renovator”. El este cel care aduce transofrmarea, renovand, innoind, chiar cu pretul distrugerii ordinii actuale. Pluton este planeta guvernanta a zodiei Scorpion.

Pluton este privita ca o planeta excentrica. Este simbolul puterii si chiar al coruptiei mari, care atunci cand izbucneste, scoate adevarul la iveala.  Planeta are o forta interioara, ascunsa si de aceea este mult mai greu de stapanit. Persoanele care au in astrograma natala o planeta individuala (Soarele, Luna, Venus, Mercur sau Marte) sau ascendentul in aspect cu Pluton si mai ales in conjunctie, vor avea distrugeri si regenerari in domeniul reprezentat de planeta respectiva.

Pluton era cunoscuta la romani sub numele de Hades sau imperiul mortilor. Este o imagine infricosatoare, in adancurile pamantului, unde se aud zgomote inabusite, amenintatoare, cu o anumita fatalitate fata de actele cu care el nu este de acord.
In mitologie, se spune ca dupa victoria impotriva titanilor, s-a facut o tragere la sorti si lui Pluton i-a revenit treimea de lume cea mai trista, lumea mortilor. Pluton era fiul cel mai mic al lui Saturn si fratele lui Jupiter si Neptun. Pluton este legat si de cele 4 elemente primordiale, cu fortele lor distructive (Pamant – cutremure, Foc – eruptie vulcanica, Apa – inundatie, Aer – furtuna).

In tarot, planeta Pluton este asociata cu Diavolul. Ea reprezinta cealalta forta universala, distructiva, dar care este prezenta in tot si toate. Aceasta forta simbolizeaza instinctul, animalicul. Potrivit acestui concept, omul nu poate sa-si nege in totalitate latura lui intunecata, dorinta de distrugere. Dar el poate si trebuie totusi sa o inteleaga si sa o controleze, dandu-i un sens benefic, creator.

Cum afli daca ai o relatie karmica

Pe langa analiza facuta de un astrolog profesionist, persoana respectiva poate sa-si dea seama daca are o relatie de tip karmic cu cineva si daca tine cont de cateva aspecte. Daca cele doua persoane se recunosc in descrierea de mai jos, atunci sunt sanse mari sa aiba o relatie karmica pozitiva.

Inca de la prima intalnire a existat o atractie sau fascinatie sau impresie puternica, instantanee, indiferent ca ai realizat acest lucru de atunci sau mult mai tarziu.

Consideri ca persoana in cauza este perfecta asa cum este, astfel incat nu ai schimba nimic la ea.

Cand te afli in preajma acelei persoane, simti fericire, multumire, indiferent ca exista sau nu comunicare verbala sau contact fizic.

Exista momente cand simti ca v-ati cunoscut cu alt prilej, nedefinit si ca unele lucruri care se intampla acum au mai fost si in trecut.

Cand te afli in preajma acelei persoane sau cand te gandesti la ea simti pace si liniste.

Viata sexuala este aducatoare de impliniri indiferent cat de mult timp trece fara sa mai fiti impreuna.

Faci lucruri care stii ca-i fac ei placere, desi acele lucruri nu te caracterizeaza, ca personalitate si nu astepti nicio recompensa.

Din instinct, simti starile sufletesti ale acelei persoane fara sa ai nicio informatie din afara.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T