Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Iubirile Scorpionului

Autor: Astrolog Vesta I 26 Octombrie 2011 I 30121 vizualizari


Zodia Scorpionului(23 octombrie ; 21 noiembrie) reprezintă etapa premergătoare iernii, în care natura își schimbă culoarea din verde în arămiu, înainte de a deveni complet cenușie. Frunzele cad și acoperă pâmântul, văduvit de roadele sale, cu o pătură foșnitoare. Sub ea viața continuă fiind ocrotită și hrănită de materia de deasupra, care se descompune încet și inexorabil. O nouă sevă se creează din această putreziciune, în timp ce totul se transformă, se metamorfozează și se pregătește discret spre o nouă renaștere, care acum este pare atât de îndepărtată.

Cei născuți sub semnul zodiei Scorpionului vor avea, asemenea perioadei de anotimp care îi corespunde, o viață care va sta sub semnul transformărilor, a crizelor și renașterilor din propria cenușă. Adesea, ei vor începe ceva nou numai după ce ceva vechi este distrus din temelii sau se descompune într-o perioadă de intense energii puțin vizibile pentru ceilalți. Avem două categorii destul de deosebite de Scorpioni:

1. Scorpionii evoluați: ei sunt situați pe un înalt nivel spiritual; ei se aseamănă cu vulturul, unul din simbolurile acestei zodii enigmatice.

2. Scorpionii mai puțin evoluați: aceștia se aseamănă cu șerpii. Vor împrăștia în jurul lor venin, vor fi invidioși, răzbunători și vor lovi mișelește, fără milă. E puțin spus că vor fi lipsiți de tact, căci nu le va păsa decât de împlinirea propriilor dorințe.

Și unii și alții sunt oameni dintr-o bucată și care cred întotdeauna că părerile și convingerile lor sunt cele mai bune.

Scorpionul este guvernat de Marte(planeta virilității, energiei și agresivității) și de Pluton(planeta dorinței de putere, a transformării profunde și a obsesiilor). Nu este greu de înțeles cum, având asemenea ;patronaj;, oamenii-Scorpion nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură în ceea ce privește dragostea și sexul. Ei sunt nativii care par cel mai dificil de înțeles și asta se datorează, în primul rând, faptului că ei se lasă greu descoperiți. Planetele feminine Luna și Venus se află în poziții nefavorabile în acest semn și Marte este cel care ;dă tonul;, intensificând emoțiile, sentimentele. Acestei zodii fascinante îi sunt caracteristice atracțiile fatale, misterioase, dureroase sau devoratoare. Un Scorpion abordează dragostea ca o luptă și pentru a cuceri și păstra persoana iubită este în stare de orice, ducând un război cu oricine dacă e nevoie.

Femeia-Scorpion: Chiar dacă nu este frumoasă, datorită puterii sale magnetice, este deosebit de seducătoare și cu un farmec cuceritor. În personalitatea ei, se produce o ușoară polarizare spre domeniul masculin, împletită cu accente extrem de feminine(violență, independență, expresivitate, exuberanță, voluptate, erotism); reprezintă femeia care, dacă regretă ceva, atunci regretă faptul că nu s-a născut bărbat. Fascinantă, excesivă, chiar obositoare, disprețuiește lipsa de fermitate și își dorește reușita pentru satisfacerea ambiției sau pentru a putea străluci. Pretențioasă și pătimașă, nu are răbdare cu cei care nu corespund standardului său sau care sunt instabili, iar frustrarea vieții sentimentale îi declanșează furii răzbunătoare și reacții distructive. Are capacitatea de a pătrunde profund în sufletul partenerilor și simte instinctiv când este mințită. Femeia-Scorpion poate fi o parteneră ideală pentru căsnicie cu condiția ca soțul să o înțeleagă și să-i respecte independența și preocupările profesionale; dacă nu va face acest lucru, va fi nefericită și depresivă psihic și va căuta să evadeze de lângă un bărbat tiranic, iar în cazul unuia slab, îl va părăsi imediat. Își va apăra familia, dragostea, partenerul până la moarte, deși nu le va acorda prea multă libertate. Ideal pentru ea este un bărbat viril, cu personalitate puternică, dar și pe care să-l controleze într-un fel. Foarte greu va trece peste infidelitatea partenerului și nu-l va ierta complet niciodată și nici nu va uita ofensa.

Bărbatul-Scorpion: Fizicul Scorpionului este adesea robust, cu un magnetism puternic, cu tenul de culoare mai închisă, ochii adânciți cu sclipiri de foc rece; are o privire pătrunzătoare, o exprimare directă și sarcastică; vocea are tonuri aspre, chiar dacă manierele sunt curtenitoare. Este capabil de pasiuni arzătoare și este decis să reușească. Stilul său este dominant și posesiv și apelează cu talent la rolurile care îi convin pe moment. Bărbatul-Scorpion este dominat de senzualitate și sexualitate, abil și pasionat și găsește mereu mijloacele de a cuceri femeia care îl atrage. Este foarte dezagreabil dacă este neapreciat sau, și mai rău, criticat. Este bărbatul care nu se mulțumește cu jumătăți de măsură, ce pretinde adorație, vrea să domine și e plin de pretenții; încăpățânat și chiar obositor, face foarte dificilă conviețuirea cu el în pace și armonie. Partenera sa trebuie să fie alcătuită din superlative(cea mai frumoasă, tandră, tolerantă și bună gospodină din câte există). Își iubește mult copiii și le va acorda atenție deosebită și îi va influența cu personalitatea lui puternică. Bărbatul-Scorpion este generos, plin de complimente pentru femeia pe care o iubește și de la care așteaptă erotism și mister. Are o putere de atracție ce poate fi periculoasă și epuizantă pentru partenere care nu sunt pregătite pentru agonie și extaz și preferă relații facile, călduțe. Poate avea un comportament despotic, căci are o natură arzătoare(chiar dacă e semn de Apă, să nu uităm că este guvernat de Marte), exigentă și exclusivistă: vrea totul și numai pentru EL.

Cuplare/Separare: Scorpionii pot fi găsiți în anturaje de prieteni, la spectacole, în excursii sau la petreceri. Întâlnirea cu el sau ea se poate produce și prin intermediul relațiilor profesionale, mai ales dacă poți ieși în evidență cu ceva: fizic sau intelect, dar cel mai bine cu amândouă. În societate, Scorpionul este liniștit, dar cu toate simțurile în alertă, studiind și analizând pe ceilalți. Dorește atenție și indiferent ce îți spune, trebuie să fie luat în serios și să nu fie contrazis prea mult. Ascultă cu plăcere complimentele, dar intuiția deosebită îl ajută să deosebească pe cele sincere de cele mincinoase. Nu e o idee bună să ironizezi un Scorpion sau să-l jignești, căci te va lovi chiar atunci când nu te aștepți. Îi place să fie provocat/ă sau incitat/ă și adoră jocurile misterioase. Bărbatul care iese cu o femeie-Scorpion nu trebuie să fie zgârcit nici la bani și nici la complimente. O femeie care are întâlnire cu un Scorpion trebuie să uite de modestie și timiditate, să fie îmbrăcată provocator, să aibă un parfum bun și să fie spirituală și lipsită de complexe.

Sepărările de partenerii-Scorpioni sunt mereu dureroase. Un Scorpion este loial și foarte greu se hotărăște să facă primul pas spre despărțire. Este furios însă când e pus în fața faptului împlinit și când a fost înșelat, lucru valabil pentru ambele sexe. Pentru a minimiza reacțiile extreme ale Scorpionului, în caz de despărțire, e nevoie de diplomație și tact. Pentru a-l face să se îndepărteze de tine, nu-i da dovezi de dragoste, nu-l săruta, fii critică asupra modului cum arată sau se îmbracă, fii egoistă. Mai mult, fii nemulțumită tot timpul, nu-l lăsa să te domine, fii egoistă și angrenează-te în activități fără să te intereseze ce părere are el. Un efect de măciucă poate avea desconsiderarea virilității sale, dar se cere prudență pentru asemenea atitudine. Bărbatul care dorește să se despartă de o femeie-Scorpion trebuie să fie neglijent și trândav, să-și ignore partenera, să critice ce face ea și felul cum se prezintă căminul conjugal. ;Cireașa de pe tort; este să fie infidel și să nu regrete asta, spunând cât de grozavă este cealaltă. Reputația că Scorpionii sunt răzbunători este întemeiată și uneori doresc să nu se despartă tocmai pentru plăcerea diabolică de a-și chinui partenerul. Cunoscând mai bine această zodie, prin experința de astrolog și om, pot spune că am reușit să înțeleg această latură a lor care provine din faptul că Scorpionii dăruiesc ceva profund din ei înșiși într-o relație. Atunci când relația încetează este ca și cum ar muri o parte din ei.

Compatibilități generale:

Relații foarte bune: Rac, Capricorn și Pești

Relații de prietenie: Fecioară, Scorpion și Săgetător

Relații imprevizibile: Vărsător

Relații dificile: Berbec, Taur, Gemeni, Balanță și Leu

Detalii despre astrolog la www.astrovesta.com

26.10.2011

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T