Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Kwan Yin: pasiune si incredere in Feng Shui

Autor: fengshui-market.ro I 22 Iunie 2009 I 5143 vizualizari

Entitate chinezeasca esentiala in credinta budista, Kwan Yin apare de cele mai multe ori infatisata stand pe un dragon. Aceasta perspectiva confera o energie benefica spatiului interior al casei.

Pentru adeptii Budismului Mahayana, Kwan Yin reprezinta simbolul suprem al milei si al pasiunii. Desi a primit sanctificarea unui adevarat Buddha, Kwan Yin a ales sa vegheze asupra pamantului, devenind astfel o Pu Sa. Caracterul ei docil, cu o vizibila pregnanta de compasiune, a atins inimile multor adepti ai credintei budiste.

Kwan Yin ajuta si indruma toate fiintele spre realizarea cat mai multor lucruri bune si conturarea unei karme specifice in viata. Potrivit legendelor, Kwan Yin a reusit sa-l convinga chiar si pe Zeul Maimuta (cel ce tulbura cerurile) sa se abtina de la a mai savarsi lucruri rele.

Entitate deosebit de importanta in budism, Kwan Yin te indruma atunci cand te simti deprimat, indiferent de cauzele supararii tale. Te ajuta sa depasesti bolile, problemele din familie sau din relatiile intime, problemele care tin de serviciu si situatiile in care pur si simplu ghinionul te-a impiedicat sa le treci cu bine. Incantatiile budiste dedicate lui Kwan Yin te ajuta sa indepartezi spiritele rele si sa adaugi un plus de energie pozitiva oricarui simbol Feng Shui pe care il ai in casa.

Poti beneficia de toata energia lui Kwan Yin daca urmezi cateva principii Feng Shui. Pozitioneaz-o cu fata spre usa principala a casei, pentru a neutraliza orice energii negative. Prezenta ei va izgoni spiritele rele si bolnavicioase. Poti sa o expui intr-un loc important din sufrageria ta, astfel incat puterea ei benefica sa se reverse asupra sanatatii familiei tale si a relatiilor cu cei din jurul tau. De asemenea, Kwan Yin te ajuta sa-ti stapanesti emotiile si te va calauzi astfel incat tot ceea ce faci sa infaptuiesti cu maxima pasiune.

Niciodata sa nu pui o reprezentare a lui Kwan Yin in bucatarie, toalete sau la o inaltime mai mica de un metru fata de podea. Intrucat pozitia ei din ierarhia entitatilor budiste este foarte mare, o astfel de pozitionare ar reprezenta un sacrilegiu care poate avea efecte negative.

www.fengshui-market.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T