Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Luna in zodii: simbol si semnificatii

Autor: Astrolog Cristina Vanea I 1 Iulie 2010 I 5403 vizualizari


În astrologie Luna reprezintă principiul feminin, instinctul, fertilitatea și dorința de afecțiune. Ea influențează stările sufletești, emoțiile, devotamentul, instinctul de creștere și educație. Zodia în care se află Luna într-un horoscop personal arată spre ce tip de partener va fi tentat să se îndrepte nativul. Dacă în tema natală a unui bărbat Luna se află în zodia de naștere a partenerei sale, se poate spune că acest cuplu se bucură de o excelentă compatibilitate în plan afectiv.

Luna în Berbec
Nativul care are Luna în Berbec va fi instinctiv și copilăros, încăpățânat și independent. Sentimentele sale vor fi entuziaste, dar destul de schimbătoare, astfel încât viața sa afectivă va cunoaște salturi. Nevoia de afirmare și realizare în plan afectiv va fi mare, dar atitudinea sa nu va fi constantă. Dorește să uite noțiunea de emotivitate și tinde să reacționeze cu violență. Pe plan sentimental va fi sociabil, curtenitor, dar rareori fidel, căci îi lipsește rezistența în fața tentației.

Luna în Taur

Această conjunctură îl face pe nativ sociabil, senzual și să iubească plăcerile vieții. Este sentimental, iar comoditatea de care dă dovadă îl determină uneori să accepte primul sosit. Apreciază plimbările sentimentale. El are nevoie de o viață sentimentală calmă și relaxată. Este răbdător și tolerant, blând și fermecător, dar cu o sexualitate exigentă, care poate determina adesea conflicte în viața sa sentimentală. O dată ce s-a implicat într-o relație, el va fi deosebit de atașat, iar sentimentele lui nu se vor schimba prea ușor. Într-o relație el va aprecia confortul psihic pe care i-l oferă partenerul.

Luna în Gemeni
Un astfel de nativ va avea o mare nevoie de societate, va căuta relațiile interumane, dar va dovedi adesea lipsă de discernământ în alegerea mediului și uneori chiar și a unui partener. Are o sensibilitate spontană, dar este capricios, iar reacțiile sale afective sunt, de cele mai multe ori, generate de emoția de moment. Comunicarea cu ființa iubită este deosebit de importantă pentru el. Este o ființă fermecătoare, capabilă de afecțiune, dar cum sentimentele sale sunt cam instabile, îi va fi greu să-și găsească echilibrul emoțional.

Luna în Rac
Tributar sentimentelor, nativul trăiește cu dorința de a fi înțeles și iubit și caută apropierea necesară pentru a fi fericit. Într-o relație se atașază profund și iubește mult. Deși emotiv și timid, îi place să capteze atenția celorlalți. Tandru, sincer în afecțiunea sa , știe să-i asculte pe alții și să-i înțeleagă. Este deosebit de sensibil și reacționează puternic la șocuri și are multă nevoie de securitate afectivă. Legătura cu familia și mai ales cu partenerul este deosebit de puternică și va avea un comportament protactor față de aceștia.

Luna în Leu
Mândru, impozant, uneori pretențios, are o tendință înnăscută de a conduce. Gesturile sale sunt avântate și demonstrative. Interesul pentru realizarea în plan afectiv este mare și este dispus să facă eforturi în acestă direcție, dar nu întotdeauna va fi eficient. Este o persoană dificil de abordat, care are tendința de a lua hotărâri pripite. În viața intimă se arată foarte selectiv în alegerea partenerului și are tendința de a se baza pe interes sau pe rațiune în detrimentul partenerului.

Luna în Fecioară

Acest nativ este mai interesat de muncă și cunoaștere decât de viața afectivă. Este o persoană sensibilă, dar dificultatea de a se manifesta și mai ales de a-și manifesta emoțiile conduce la un oarecare blocaj. În relația cu ceilalți se arată hipersensibil, plin de tact și delicatețe și este întotdeauna apreciat pentru drăgălășenia și manifestările sale curtenitoare. El este dotat cu numeroase calități: inteligență vie și rapidăcultură, dar este destul de împrăștiat.

Luna în Balanță
Nativul are dispoziții strict legate de emoții și atitudini afective care care sunt controlate cu grijă. Este o natură simpatică și curtenitoare, aflat în căutarea echilibrului și armoniei. Nu se simte confortabil când este singur, are nevoie de un partener atât în viața sentimentală, cât și în orice alte activitate. Jovial și seducător, este dornic să facă plăcere, dar implicarea sa într-o relație afectivă este scăzută. De fapt nativul este independent și uneori nehotărât.

Luna în Scorpion
Trăirile acestui nativ sunt deosebit de profunde, ele punându-și adeseori amprenta asupra comportamentului său. Atitudinea și gesturile forțat agresive sunt de fapt reacții ale emotivității pe care caută să o înăbușe. Viața sa sentimentală va fi tumultoasă, pasională și se va implica în tot felul de aventuri. Există o tendință spre excese de senzualitate. Este extrem de rezervat și rareori va vorbi despre sentimentele sale. Rezervat, critic, iritabil și independent, este o persoană dificilă, dar care atrage datorită magnetismului său.

Luna în Săgetător
Optimist și independent, este un partener extrem de plăcut. Este înclinat spre aventuri, cu trăiri subiective dar și cu o slabă implicare afectivă. Uneori este imprudent și se implică în relații care mai mult îi încurcă viața. Își dorește o familie unită și numeroasă. În relațiile interumane se manifestă cu atenție, își alege cuvintele cu grijă și reușește întotdeauna să se facă plăcut. Deși poate părea afectuos, este mai degrabă cerebral.

Luna în Capricorn
La prima vedere nativul este rigid și rezervat, dar de fapt sentimentele sunt intense, fiind incapabil să și le exprime. Atitudinile și reacțiile sale au la bază dorința de a câștiga aprecierea celorlalți. Este deosebit de sensibil, dar nu reușește să-și exprime în mod firesc afectele. Are nevoie de siguranță și stabilitate mai ales în relația cu partenerul, dar dacă acesta nu va corespunde exigențelor sale, nu va ezita să plece fără a se iuta în urmă. Împlinirea în plan sentimental va veni mai târziu.

Luna în Vărsător
Nativul va manifesta o deosebită aspirație către independență și dorință de a fi original și implicit va fi atras de persoane care dispun de astfel de caracteristici. Este modern, emancipat, nonconformist și poate tocmai de aceea viața sa afectivă este aventuroasă și complicată. Dacă nu-și va controla nevoia de independență, aceasta s-ar putea transforma în indiferență afectivă și ar putea provoca eșecuri în plan sentimental.

Luna în Pești
Datorită imaginației de care dă dovadă acest nativ, emoțiile și trăirile sale subiective traversează stări de fluctuație. Sentimentele sale trec de la indferență la senzualitate. Imaginația îl face să viseze și adesea se află în căutarea unui ideal cu neputință de atins. Are o natură romantică, are nevoie de afecțiunea partenerului, de certitudinea sentimentelor acestuia. Este fermecător și inconstant, dorește să placă și uneori ajunge să ducă o viață dublă.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T