Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Luni Pline si Noi in 2011

Autor: Astrolog Vesta I 14 Ianuarie 2011 I 5584 vizualizari


Iata si ultima parte a analizei eclipselor de Luna pe 2011. Urmează Luna Plină din 18 februarie 2011, ultima a seriei care se formează în gradul ultim al zodiei Leului(Luna) și Vărsătorului(Soarele). Există o opoziție multiplă pe axa Leu-Vărsător, numită și Axa Iubirii care arată o necesitate de a reevalua dragostea pe care o oferim cu cea pe care o primim. Un dezechilibru se va răsfrânge automat asupra insatisfacției afective, va da angoase, neliniști, capricii sau va crea frustrare vis-a-vis de carieră, succes. Leii, Racii, Vărsătorii, în primul rând, se vor regăsi în situația în care emoțiile, instinctele și sentimentele îi vor trage într-o direcție, iar rațiunea, logica, conștiința în alta. Luarea unor decizii importante ar trebui amânată câteva zile până ce această disociere minte-suflet se va disipa. Va exista o iritare în ceea ce privește viața socială, căci conflictele interioare vor degenera în iritări, revolte și atitudini ofensatoare care vă pot aduce în situații tensionate cu alte persoane. Careul aproape perfect Venus-Saturn lucrează în același sens și te poți situa, în cel mai bun caz pe o poziție defensivă, de apărare, dar vei trece drept o persoană rece, egoistă, chiar dacă e vorba doar de o cerere mascată de tandrețe și atenție din partea ta sau a altcuiva. Luna la 29:20 Leu este conjunctă cu steaua regală Regulus(încă în Leu, la 29:59) care arată o iubire „fudulă” și revendicativă, în care orgoliul și mândria sunt mai mari decât înțelepciunea și puterea de sacrificiu pentru persoana iubită. Cu această Lună Plină se încheie seria acestor Luni Pline în gradul 29.

Penultima Lună Nouă în gradul 13 va fi pe 4 martie 2011 și ea va avea loc la 13:55 Pești. Iarna slăbește în strânsoarea ei și încep să se facă simțite semnele primăverii, căci aceasta este Luna Nouă de dinaintea echinocțiului de primăvară din 21 martie și Soarele se află și el la sfârșitul turului său prin zodiac. Jupiter cu optimismul și entuziasmul său a intrat deja în Berbec de la sfârșitul lui ianuarie și la câteva zile după această Lună Nouă(pe 12 martie) va intra și Uranus, cel care a patronat precedenta Lună Nouă(din 3 februarie). În mod cert, această Lună Nouă încheie un ciclu și dă semnalul pentru unul nou și mărirea zilelor aduce un aer de romantism și de speranțe, iluzii care vor alunga multe din temerile și frustrările adunate de-a lungul ultimelor luni.

eclipsa luna 4 martie 2011

Dacă ne uităm pe zodiac, în afară de Pluton care este în Capricorn, nu mai avem nici o planetă în vreo zodie de Pământ, majoritatea lor sunt în Pești(Soare, Lună, Mercur, Marte – aproape toate planetele individuale), semne de Aer(Venus, Saturn și Neptun) și Jupiter e în înflăcăratul Berbec. Uranus este, la momentul acestei Luni Noi, în conjuncție aproape la minut cu steaua fixă Scheat, care conferă ambiție, vanitate, intuiție, entuziasm, toane, exact stările specifice acestui moment. Într-adevăr, el este în mișcare rapidă și se va îndrepta cu toată viteza spre zodia Berbecului.


În sfârșit, Luna Nouă din 3 aprilie 2011 va fi reprezentată de o conjuncție Soare/Lună la 13 grade și 29 de minute în zodia Berbec, consfințind intrarea într-un nou ciclu.

luna noua 3 aprilie 2011

Alinierea Soarelui, Lunii și a lui Jupiter, practic o triplă conjuncție în Berbec, aduce dinamism și stimulare către creativitate și acțiune. Există o bucurie de a trăi care se va face simțită la toate nivelurile și mai cu seamă la zodiile de Foc(Berbeci, Lei, Săgetători) și de Aer(Gemeni, Balanțe, Vărsători). Opoziție aproape perfectă cu Saturn retrograd din Balanță poate crea însă obstacole, limitări, amânări și evident nemulțumiri, dezamăgire. Relațiile pot deveni distante sau chiar tensionate(mai ales că Mercur este retrograd) cu o figură autoritară, cu cineva care pare să se opună cumva planurilor și ideilor tale îndrăznețe fie că e vorba de un părinte, un șef sau de partenerul de viață. Există tendința de a porni rapid, pe baza unei intuiții sau a unei dorințe de moment, pe căi pe care nu ești pregătită să mergi. Voința poate fi puternică, scopurile bine precizate și implicarea totală, dar judecata să fie lipsită de profunzime, căci Mercur este retrograd și în Berbec. În această zodie, energia mentală poate fi la cote înalte, dar superficială și drumul de la gând la faptă extrem de scurt. O altă variantă ar fi posibilitatea unor călătorii neașteptate, în locuri în care am mai fost sau pentru chestiuni care rămăseseră neclarificate.
Conjuncția lui Marte cu Uranus și Lilith facilitează contactele rapide, fascinante, dar care nu vor fi durabile sau și mai rău, nesincere. În acest context, pot apare tensiuni la locul de muncă și cu persoane pe care le provoci sau te provoacă într-un fel. Gândește-te la consecințe și numără înainte a spune ceva. Pentru cei tineri sau dornici de escapade, o atenționare specială: există riscul unor relații erotice întâmplătoare și posibil riscante. Crescut este și riscul de accidente stranii, ciudate, prin complexe de împrejurări neobișnuite și care au drept cauză imprudența, impusivitatea, graba, orgoliul încăpățânarea și care face ca unii să se arunce cu capul înainte precum...Berbecul.
Astfel, am încheiat această serie interesantă de Luni Pline și Noi, care fac practic trecerea de la vibrația anului 2010 la cea a anului 2011, cu bune și cu mai puțin bune, așa cum e viața.

Detalii despre astrolog pe www.astrovesta.com.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T