Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Pestii in Feng Shui.

Autor: Zodii.ro I 9 Martie 2008 I 4704 vizualizari


Cei doi pesti in Fens Shui.

In Feng Shui si traditiile orientale, pestele este o creatura foarte simbolica, ea reprezentand abundenta si bogatia. Daca ai pesti in bucatarie este o buna metoada de a atrage abundenta si bunastarea in casa ta.

Cei care practica Fenh Shui recomanda sa aveti pesti sau doi pesti in bucatarie sau in camera de zi pentru a avea mereu ceea ce va trebuie.

Yu, care inseamna peste in chineza, se aseamana fonetic cu abundenta, care poate fi o consecinta, dar este si foarte simbolic in acelasi timp. Este ceva obisnuit sa vezi pestii in casele chinezesti, de cele mai multe ori in bucatarie si adesea in camera de zi .

Pestii sunt din abundenta in mare si sunt o sursa continua de hrana si vitamine. Ei sunt considerati ca fiind ei insusi o creatura abuntenta si simbolismul sau se poate ascunde sub acest aspec.
In afara de abuntenta, pestele este de asemenea vazut ca un simbol al fertilitati. Pestii au abiltati uimitoare de a se reproduce, ceea ce ii face un simbol ideal pentru fertilitate. Ei calatoresc mereu in gruprui mari ca o echipa ceea ce ii face sa simbolizeze si unitatea si casatoria.

Un peste este de asemenea si un simbol al renasterii. Aceste creature au supravietuit inca din cele mai vechi timpuri si au fost mereu alaturi de alte fapturi ca sa se hraneasca din ei. Ei se reinoiesc constant si dau nastere unei noi generate, iar acest lucru este vazut in cultura orientala ca un simbol al conservarii vietii si a renasterii.

Cei doi pesti reprezinta unitate, casatoria si abundenta nu numai in oferirea hranei dar si a copiilor si a familiei in general. Daca ai doi pesti in camera de zi sau in camera in care familia ta se strange ca sa ia masa este o  metoda  buna ca sa asiguri abundenta in toate aspectele pentru toti menbri familiei.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T