Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Potcoava

Autor: efengshui.ro I 6 Martie 2009 I 14618 vizualizari

Potcoavele sunt obiecte norocoase clasice. Cu toate ca poti cumpara una, este mult mai bine daca o gasesti. In mod traditional, potcoava trebuie atarnata deasupra usii de la intrare, pentru a te asigura ca norocul ramane inauntrul casei.

Forma de semiluna a potcoavei poate fi considerata protectoare. Se mai crede ca ea pune pe fuga vrajitoarele si spiritele rele, poate pentru ca potcoavele au sapte cuie, iar sapte este considerat un numar mistic, spiritual, de protectie. Chiar si cuiele de fier cu care se fixeaza potcoavele sunt considerate obiecte magice sau amulete.

Modul in care atarni potcoava norocoasa are o oarecare importanta. Se credea ca fierarii sunt singurii care pot atarna potcoavele cu capetele in jos si ca toti ceilalti trebuie sa le atarne cu capetele in sus. Astfel, fierarul cel norocos poate sa lase norocul sa se scurga liber in atelierul sau, in timp ce ceilalti lasa norocul sa se adune intre bratele potcoavei.

Exista, de fapt, doua curente de gandire referitoare la modul in care trebuie atarnata potcoava in casa. Primul curent spune ca daca potcoava este orientata cu capetele in sus, se crede ca norocul se aduna in interiorul sau in forma de castron. Se mai crede ca aceasta forma absoarbe Spiritul cel Rau inauntrul ei si il impiedica sa intre in casa. Al doilea curent spune ca daca atarni potcoava cu capetele in jos, ea devine un magnet care atrage norocul. Sunt, insa, oameni care spun ca astfel lasi norocul sa plece. Punctul opus de vedere este ca o potcoava cu capetele in jos lasa ca un flux continuu de noroc sa se reverse peste locatari.


In oricare mod decizi sa atarni o potcoava, cea mai norocoasa este aceea gasita din intamplare. Daca este nehotarat/a asupra modului in care trebuie s-o atarni, atunci, ori mai bine o pui intr-un loc din casa pe care il alegi tu folosindu-ti intuitia si inspiratia de moment si o asezi pe orizontala, gandindu-te ca din acel loc ea iti va aduce in mod continuu noroc. Ori, te hotarasti la unul dintre modurile prezentate mai sus, crezi cu tarie in el si nu te mai gandesti la alternativa negativa: “Daca n-am pus-o bine?”; “Daca in loc sa-mi aduca noroc, imi aduce ghinion?” Atunci, mai bine n-o mai folosi.


Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T