Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac Chinezesc - Sarpe

Caracteristici generale
Serios, linistit, indulgent si muncitor, copilul sarpe este puternic inclinat catre studiu. Capabil,decis si meticulos el va fi admirat printre ceilalti copii pentru calitatile sale de bun conducator. Isi da seama usor ce doreste si isi va impune singur o disciplina de urmat. Grijuliu si manierat nu va provoca necazuri nimanui. Dar pentru toate astea trebuie sa invete sa accepte criticile celor din jur,nu de alta dar destul de des va face obiectul geloziilor sin minciunilor acestora. Oricum, este un copil norocos, inzestrat din nastere cu intelepciune.

Se crede ca in zodia sarpelui se nasc cei mai puternici oameni dintrte toate semnele zodiacului.

Sarpele este foarte profund si misterios. Nu crede decit in gindirea sa si atunci cind intimpina obstacole fiti siguri ca se mobilizeaza si nu are scrupule in a le darima [asa este?]. Sarpele invata repede si este foarte prudent in afaceri. Daca in copilarie a fost sarac, poate deveni fanatic dupa bogatie si se transforma intr-o persoana lacoma si avara. Totodata poate deveni nevrotic, din cauza fondului sau de suspiciune nativa [iti seamana?].

Foarte atenti la ce spun, nativii acestei zodii nu se complac in discutii fara rost.

Elegant in vorbire, maniere si imbracaminte ii plac cartile bune, muzica buna si teatrul de calitate. Pot fi excelenti oameni de afaceri, scriitori, savanti, politicieni, etc. Chiar cind este doborit de necazuri sarpele nu isi pierde simtul umorului si va face o gluma buna pentru inveseli atmosfera. Se spune ca sint persoane care iubesc cu pasiune si au o stiinta desavirsita a seductiei, dar serpii in general sint pasioanli in atingerea oricarui scop pe care si l-au propus.

Se zice ca femeile nascute in aceasta zodie sint printre cele mai frumoase femei. Gratioase si fermecatoare, dat increzatoare si cu singe rece isi hipnotizeaza victimele [sarpe,nu?]. Vor opta pentru hainele clasice si de bun gust, pentru bijuterii de calitate, pe care fiti siguri ca va sti cum sa le poarte. Mame foarte bune. Sotii foarte afectuase si daca sotii lor mai sint si bogati foarte bine. Daca nu,vor face tot ce se pricep ca sa-i ajute in cariera.

Sarpele de Metal 1941-2001
Sarpele de Metal este extrem de incapatanat si nu se opreste de la nimic sa-si atinga scopurile. Acestia sunt mereu cu garda sus pentru a se proteja de orice esec sau posibilitate de esec. Dau foarte mare importanta banilor, dar sunt mai preocupati de investitii. Trebuie sa ai grija cu acest Sarpe deoarece , desi este foarte generos, intotdeuna alearga dupa primul loc.

Sarpele de Apa 1953-2013
Sarpele de Apa este influent si intuitiv. Ii conduce bine pe ceilalti si tind sa fie buni organizatori. Sunt motivati si hotarati sa reuseasca. Vor avea ce isi doresc pentru ca li se pare normal nu numai sa li se recunoasca meritele dar sa fie si recompensati. Sunt afectuosi cu familiile si prietenii lor dar nu-si arata aceasta latura a personalitatii lor fata de colegi sau parteneri de afaceri.

Sarpele de Lemn 1905-1965
Elementul Lemn, ca in majoritatea zodiilor chinezesti, confera Sarpelui soliditate si baza. Sarpele de Lemn nu are un instinct de autoconservare cum au ceilalti, pentru ca vanitatea nu este tocmai genul lui. Acestia au un grup stabil de prieteni cu care ies si ii iubeste mult pe fiecare in parte. Dar nu obijnuieste sa-i foloseasca pe cei dragi pentru sfaturi sau sa le asculte problemele, optand sa decida singur. Bunatatea si originalitatea sunt doua dintre marile caracteristici ale Sarpelui.

Sarpele de Foc 1917-1977
Sarpele de Foc poate fi putin zgomotos atunci cand spune ce gandeste si isi impartaseste parerile. Asta adauga un plus caracterului lui dinamic si vibrant, fiind putin extrovertit. Au o foarte buna judecata. Sunt interlocutori intriganti care te lasa fara aer dupa o conversatie. Sarpele de Foc poate sa schimbe si cea mai incapatanata minte cu puterea lui de convingere, convingandu-te ca opiniile si ideile lui sunt mai bune decat ale tale.

Sarpele de Pamant 1929-1989
Sarpele de Pamant este cel mai relaxat. Ei traiesc vieti linistite si ofera oricarei conversatii un punct de vedere cu picioarele pe pamant. Asta ii poate face sa para mai prietenosi si nu vei simti nevoia sa stii daca au ceva ascuns in maneca. Evita sa riste dar nu e paranoic. Considera ca bunul simt si etica profesionala ii vor aduce beneficii si mai mult noroc si satisfactie materiala.

Vrei concediu? Click aici!

 

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Citeste si alte informatii despre Sarpe si despre tine

 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T