Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Semnificatia initialei numelui.

Autor: Zodii.ro I 1 Aprilie 2008 I 5625 vizualizari


Semnificatia initialei numelui.

Litera A: Persoana al carui nume incepe cu litera A este binecuvantata cu ganduri si calitati bune, dar au tendinta sa fie foarte emotive.Au idei pentru a inbunatati lumea si au o dorinta arzatoare de a face Pamantul un loc mai bun.

Litera B:Oamenii al carui nume incepe cu litera B au ganduri marete, in perfecta armonie. Aceste persoane nu se cearta. Sunt introvertiti si adesea raman cufundati in gandurile lor. Isi fac prieteni foarte putini si se incred cu greu in oameni.

Litera C:Oamenii al carui nume incepe cu litera C sunt foarte schimbatori. Iau masuri extreme numai ca sa se aigure ca dorintele le sunt indeplinite. Duc lipsa de flexibilitate. Au o imaginatie foarte roditoare, fapt care le ofera viziune asupra viitorului.

Litera D: Oamenii al carui nume incepe cu litera D sunt de incredere si sunt mereu stapani pe situatie. Acest fapt ii conduc catre succes. Sunt creativi si au abilitatea de a convertii ideile in fapte. Sunt constienti de adevar. Se asigura ca nu se vor abate de la el si usor ii vor convinge si pe altii sa ramana de partea adevarului.

Litera E: Oamenii care au prima litera a numelui E, sunt foarte deschisi. Nu ezita niciodata sa spuna adevarul, indiferent de costul acestuia. Ideile lor sunt creative. Un amestec fin de creativitate, ablititate, harnicie si rezistenta psihica le asigura succesul acestora.

Litera F: Oamenii care au prima litera a numelui F, sunt adanc inradacinati casei lor. Sunt copilarosi, dar nu sunt enervanti, mai degraba amuzanti.Sunt morali, cinstiti, si au o dorinta arzatoare de ai ajuta pe altii.

Litera G: Oamenii care au prima litera a numelui G, sunt cinstiti , de incredere si demni.Sunt atragatori si fermecatori. Traiesc cu convingeri morale profunde si valori intelectuale. Limbajul lor rafinat si valorile acestora le asigura succesul.

Litera H: Oamenii care au prima litera a numelui H sunt egoisti si perspicace. Au o ambitie imensa si cred in spectacol. Traiesc intr-o lume a ipocriziei si deceptiilor.

Litera I: Oamenii al carui nume incepe cu litera I sunt foarte muncitori. Urasc trandaveala. Au ganduri adanci iar cuvintele lor sunt foarte profunde.

Litera J: Oamenii care au prima litera a numelui J au vederea larga si libera. Sunt constienti de ceea ce se intampla in jurul lor si sunt foarte destepti.

Litera K: Oamenii care au prima litera a numelui K sunt destinati sa se lupte in viata. De asemenea au parte de multe schimbari in viata. Intr-un moment sunt fericiti si prosperi iar in momentul urmator se pot confrunta cu suferinta.Sunt pesimisti. Sunt prudenti, atenti si toleranti.

Litera L: Oamenii al carui nume incepe cu litera L sunt sensibili si filozofi.Au ganduri si fapte marete.Sunt maturi si rafinati. Raman cufundati in propria lor viata. Nu se uita inapoi in trecut.


Litera M:Oamenii al carui nume incepe cu acesta litera a alfabetului sunt rafinati si morali.Simplicitatea lor uneori devine un blestem pentru ei. Sunt sinceri si spun clar ce au de zis.Au parte de multe urcari si cobarari in viata lor. Intotdeauna vor sa arate ca sunt mai buni decat crede lumea.

Litera N: Oamenii al carui nume incepe cu N au parte de piedici, pierderi si lupte in viata. Dar personalitatea puternica a acestora ii ajuta sa faca fata dificultatilor si sa castige. Au un farmec aparte si sunt prieteni excelenti.

Litera O:Oamenii care au prima litera a numelui O sunt egoisti dar curajosi.Au parte de multe urcusuri si coborasuri in viata lor, dar nu renunta niciodata. Acest fapt ii face sa se ridice deasupra comunitati.Isi fac la fel de multi prieteni ca si inamici. Adesea sunt inselati. Ambitia lor ii duce catre maretie si bogatie.

Litera P: Oamenii care au prima litera a numelui P raman calmi in ciuda nelinistii din interior. Sunt nobili si au o abilitate enorma de a oferii fericire. Au ganduri si fapte pure. Le place sa stea intr-un mediu linistit.

Litera Q: Aceasta litera denota dorinta da a traii intr-o maniera cinstita. Oamenii care au aceasta litera a alfabetului ca initiala au un scop in viata si raman ferm acestuia pentru a-l atinge. Nu le place sa grabeasca lucrurile.

Litera R: Oamenii al carui nume incepe cu aceasta litera sunt virtuosi, puternici si placuti. Isi fac prieteni cu usurinta. Apreciaza munca. Folosesc aceste principii intr-un mod foarte pragmatic; ca rezultat ei au succes in orice domeniu.

Litera S: Oamenii al carui nume incepe cu litera S sunt creativi si inteligenti, dar se pot folosi de oameni pentru a-si atinge propriile interese. Sunt foarte loiali.Adesea indecizia lor ii face sa piarda in viata.

Litera T: Oamenii care au T ca initiala sunt foarte usor de multumit. Vor sa aibe succes imediat. Au prea multa incredere in abilitatile lor. Sunt independenti, isi mentin deciziile. Sunt fie total religiosi fie total atei.

Litera U: Oamenii care au litera U ca initiala sunt intotdeauna pregatiti cu idei noi. Sunt pionierii ideilor noi. Sesizeaza fiecare sansa care le apare in cale. Intotdeauna cauta adevarul. Ei traiesc in present si ca rezultat au un viitor stralucit.

Litera V: Oamenii al carui nume incepe cu litera V sunt onorabili si asteapta respect din partea celorlalti. Ei pot absorbi bunatatea si au abilitatea de a se ridica in viata. Au o inteligenta ascutita si ii poate face si pe altii sa fie de acord cu punctul lor de vedere.

Litera W: Oamenii care au litera W ca initiala sunt foarte muncitori. Sunt pregatiti sa isi asume riscul si sunt foarte aventurosi.Sunt supusi dar foarte activi.Nu ezita sa practice cele mai dificile locuri de munca.

Litera X: Oamenii a carui initiala este X sunt foarte calmi. Admira arta si muzica; acesti oameni reusesc in viata. Incet dar sigur dobandesc succesul.

Litera Y: Oamenii al carui nume incepe cu litera Y sunt total cufundati in gandurile lor.De obicei au un scop in viata si il urmeaza atata timp cat traiesc. Acest gen de oameni sunt foarte analitici.

Litera Z: Oamenii al carui nume incepe cu litera Z sunt incapatanati si periculosi.Sunt curajosi intr-un mod prostesc, iar rezultatul justifica metodele pe care le adopta.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T