Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2020
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Sfatul Feng Shui de astazi 13 iunie 2008

Autor: efengshui.ro I 13 Iunie 2008 I 2589 vizualizari

Pi yaoPi yao este unul dintre cele mai utilizate simboluri din feng shui. Este cel de-al noulea fiu al Dragonului Ceresc si locuieste in ceruri. Este o creatura extrem de benefica si are un corn in frunte, o fata de caine-leu, copite, niste aripi mici si coada. Una dintre marile binecuvantari pe care le aduce se refera la o protectie divina extrem de puternica. Aduce in casa ta norocul, sansa si succesul pe toate planurile.Pi yao aduce cel putin 6 binecuvantari: aduce noroc, sansa, succes pe toate planurile; imbunatateste situatia materiala, atragand energia banilor; protejeaza casa si persoanele care stau in ea; indeparteaza energiile negative, obstacolele, greutatile, loviturile sortii; genereaza un bun feng shui (noroc pamantesc); aduce noroc neasteptat (te ajuta cand nu te astepti).Datorita capacitatilor sale de a indeparta orice fel de energie negativa si de a atrage bogatia este folosit cu succes de catre banci, companii financiare, in domeniul relatiilor comerciale internationale, al enterteimantului, in cazinouri, etc, aducand un noroc imens pe tot parcursul anului.Il poti pune in sectorul estic in living - pentru a asigura o sanatate buna intregii familii, iar in cazul in care doresti sa renovezi sau sa te muti - pentru a preveni obstacolele si a proteja familia fata de un feng shui rau.

Daca iti doresti mult noroc, protectie fata de spriritele rele, blesteme, farmece, persoanele cu intentii ascunse si pt a preveni nenorocul, plaseaza-l pe biroul la care lucrezi, la intrarea in casa sau intr-o zona importanta a livingului.

Daca ai propria ta firma, el iti confera autoritate in firma si poate fi plasat pe birou.

Daca esti dintre cei care calatoresc frecvent pe distante lungi, plaseaza-l astfel incat sa priveasca spre usa principala sau tine-l in masina pentru a preveni injuriile, accidentele si pentru a-ti asigura o calatorie plina de succes;

Este folosit in mod special in sectorul in care Marele Duce Jupiter urmeaza sa isi manifeste influenta negativa. In anul 2008 se plaseaza in nord, cu fata catre nord.

Se mai foloseste si pentru a combate steaua 3 a certurilor si rupturilor, Sui Po, care in acest an zboara in sud. Se plaseaza in sud, astfel incat sa privesca inspre sud.


Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T