Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2020
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Sfatul Feng Shui de astazi 18 august 2008

Autor: efengshui.ro I 18 August 2008 I 4210 vizualizari

BOLUL CANTATOR PENTRU PURIFICAT (partea a II-a)


Cand trebuie sa purifici spatiul inconjurator cu ajutorul bolului cantator

1) Cand simti ca energia din jurul tau este tagnanta, negativa, bolnava, veche. Cateodata mentalul tau este obstructionat, obturat, sec din cauza energiei negative din jurul tau. Aceasta creeaza blocaje si probleme in viata ta. Daca neglijezi acest lucru, ea iti poate cauza furie, certuri, depresii, nefericire, boala, suicid, accidente. Energia negativa trebuie curatata si purificata pentru a readuce norocul in viata ta.

2)
Cand casa in care locuiesti a fost construita demult si nu a fost renovata pentru o buna perioada de timp. In mod normal, o casa veche sufera din cauza unei energii slabe, mai ales daca de-a lungul anilor aici au avut loc certuri, violente, pierderi, boli, nefericiri.

3) Cand te muti intr-un spatiu nou. Indiferent daca este o constructie noua sau o casa in care a mai locuit cineva este mai bine sa alungi orice urma de energie negativa sau vechi nenorociri lasate in urma de evenimente sau ocupanti vechi. Purificarea spatiului va alunga spiritele, energiile de tip suicid sau energiile vechi care atrag nefericirea si care te-ar putea lovi.

4)
Cand vrei sa introduci in viata ta un nou flux al norocului, o atmosfera luminoasa si relaxanta in mediul inconjurator. Purificarea spatiului atrage noi oportunitati si un bun noroc instant.

5) Atunci cand stii ca feng shui-ul casei tale nu este bun si nici nu ai posibilitatea de a te muta intr-o casa noua. Daca vei continua sa stai intr-un loc cu un feng shui prost fara a face nimic pentru a-l imbunatati, viata ta va suferi un proces de degradare la toate nivelurile. Din acest motiv este bine sa purifici spatiul dintr-o asemenea casa, pentru ca macar temporar sa alungi ghinionul si sa generezi energie pozitiva care sa-ti aduca noi oportunitati care sa te faca sa iti permiti o alta casa noua, cat mai curind posibil.


6)
Atunci cand vrei sa-ti faci spatiul cat mai placut si care sa atraga cat mai multi clienti, prieteni, suporteri, fani. Oamenii evita in mod instinctiv locurile unde este o energie care nu este confortabila. Imediat ce vei face purificarea spatiului, veti observa diferenta.

7) Atunci cand ai vrea sa incepi o noua viata sau chiar incepi un nou an, o noua afacere, o noua cariera, o noua viata si sa ai un nou mediu inconjurator care sa-ti aduca mult noroc.

8) Atunci cand ti se intampla o serie de ghinioane si nenorociri la birou, la locul de munca, purifica spatiul de acolo.

9) Atunci cand esti mereu nefericit, te confrunti cu diverse probleme in permanenta, ai procese juridice si diverse incurcaturi care pot fi cauzate de un feng shui rau, dar nu iti dati seama ce-l determina, poti folosi bolul cantator care te va ajuta ca temporar sa cureti energia negativa si sa alungi ghinionul din viata ta.

10) Cei care sunt mult prea ocupati ca sa tina seama de stelele zburatoare lunare si care sa-si achizitioneze remediile pentru diversele sectoare in fiecare luna pot folosi bolul cantator pentru o purificare lunara a casei si sa indeparteze efectele negative pe care le pot aduce anumite stele rele.

Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T