Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Sfatul Feng Shui de astazi 21 mai 2008

Autor: efengshui.ro I 21 Mai 2008 I 3635 vizualizari


Cifra ZERO sau Cercul (partea a II-a)


Cercul este simbolul intregului si al sanatatii. Tot ceea ce este continut in interiorul sau este sigur, in vreme ce tot ceea ce este exterior lui ramane in haos.

Cercul este una dintre formele primordiale de baza.

Zero are o istorie interesanta, care merge inapoi pana la inceputul primului secol inainte de Christos. Babilonienii, de la care vin multe dintre invataturile noastre de numerologie si astrologie, foloseau simboluri pentru numere, cu mii de ani inainte sa se inventeze un simbol pentru Zero. Hindusii au fost primii care l-au folosit, iar cuvantul hindi pentru Zero inseamna “gol” sau “nul”. Mai tarziu, arabii au adus simbolul Zero in Europa. Ei il foloseau ca separator intre numere, de exemplu, pentru a face diferenta intre 11, 101 si 1001. aceasta inseamna ca toate numerele puteau fi exprimate in termeni de zece simboluri – numeralele de la unu la noua, cu adaugarea lui zero pentru a obtine zece (10). Mayasii foloseau un simbol pentru Zeri inca de prin secolul I i.Hr.

Exista o calitate magica a lui Zero, datorita legaturii lui cu spiritul si integul. El imprumuta un potential pentru creativitatea care este formata de numarul care il insoteste. Adaugarea lui Zero la sfarsitul unei cifre imprima un iz special simbolismului lor inerent.


Un individ cu un Zero aflat in data de nastere, va avea acces la nivelurile de energie la care numerele simple nu pot tinde. Din cauza aditionarii lui Zero, respectivul va afla ca talentele sale sunt deja disponibile si sunt clar vizibile pentru ceilalti. Aceasta persoana este legata de Luna Plina, un alt disc sau Cerc, care simbolizeaza intuitia, sensibilitate si abilitatile psihice.

Astrologii estici cred ca Luna Plina indica un moment al nasterii sun inalte auspicii, dotand nativii cu vizibilitate publica si succes garantata in viata.

In feng shui numarul Zero sau Cercul il regasim in nodul magic sau nodul mistic.

Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T