Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Sfatul Feng Shui de astazi 22 mai 2008

Autor: efengshui.ro I 22 Mai 2008 I 3223 vizualizari


Buddha cel vesel


Cunoscut in budism si sub numele de Maitreya, Buddha reprezinta simbolul suprem al fericirii. Maitreya se spune ca traieste in prezent in al saselea Cer si se va reincarna ca un barbat foarte frumos impreuna cu un grup de zeitati din Rai.Chinezii il infatiseaza pe Buddha ca fiind foarte gras, cu un stomac proeminent, deoarece in trecut, cand saracia era un lucru comun, persoanele grase deseori denotau oameni care aveau o viata satisfacatoare, neducand niciodata lipsa de mancare. Asa s-a ajuns sa se puna semnul egal intre a fi gras si a fi fericit.


Buddha are rolul de a indeparta de langa tine problemele, grijile, stresul, furia, presiunea, tristetea, aducandu-ti in schimb un noroc imens pe toate planurile, prosperitate si sanatate, atat acasa, cat si la serviciu si in afaceri. El transforma si reintinereste chi-ul, aducand binecuvantari si armonie.


Buddha cel vesel este realizat, de obicei, tanand in maini diverse simboluri, cum ar fi: pepitele si lingourile de aur, vase pline cu comori, un sac plin cu surprize si bogatii, wo lou – simbolul sanatatii, ru yi – simbolul puterii si al autoritatii, o palarie – sub care aduna ingrijorarile tale sau un evantai – cu care alunga tristetea si grijile. O buna imagine a lui Buddha este cea in care fata lui este foarte zambitoare, ca simbol al implinirii depline si al veseliei si bucuriei care decurg din aceasta.


Daca este infatisat ca fiind inconjurat de copii, poate fi folosit ca simbol al fertilitatii. Asa cum Kwan Yin este cunoscuta ca zeita care te poate binecuvanta ca sa ai copii, asa si “Buddha cel vesel cu copii” este cunoscut ca zeul care are puterea sa trimita copii oamenilor. De asemenea, el iti asigura norocul descendentilor, ajutandu-i pe copii sa fie veseli, zambareti ca el si plini de noroc. Prezenta sa alunga tensiunile si geloziile care se nasc intre frati, ajutandu-i sa se inteleaga si sa se ajute cu placere unul pe celalalt.

Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T