Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Sfatul Feng Shui de astazi 27 mai 2008

Autor: efengshui.ro I 27 Mai 2008 I 3822 vizualizari


Rosul
Reprezinta pasiunea, focul, energia vibranta, sangele, sexualitatea, afectivitatea, forta creativa, furia, mania, razboiul, pericolul, desfraul, curajul, sacrificiul. Trebuie folosita cu atentie, mai mult ca accente de culoare. In cantitate mare poate da nastere unor stari de nervozitate, anxietate. Trebuie folosita cu precautie acolo unde locuiesc persoane labile emotional sau colerice sau in spatiile destinate linistei si odihnei.

In feng shui rosul este asociat elementului Foc, prosperitatii si dragostei si se foloseste ori de cate ori este nevoie de acest element. De exemplu, in practica feng shui-ului stelelor zburatoare rosul este folosit ca remediu pentru combinatiile: stea de munte 3 – stea de apa 4, stea de munte 8 – stea de apa 3 sau stea de munte 4 – stea de apa 8.

In feng shui-ul modern, folosit cu preponderenta in America, se spune ca in living poti vopsi un singur perete in rosu (daca esti interesat de faima, recunoastere sociala si buna reputatie) sau poti folosi draperii rosii (daca geamurile sunt in sud) sau poti pune tablouri sau obiecte decorative rosii (vaze, lumanari, vase, boluri) sau obicete cu simbolistica feng shui (calul rosu, pasarea phoenix, simbolul dublei fericiri, nodul magic sau orice alt simbol feng shui de culoare rosie). Dar, eu atrag atentia ca, daca in living nu ai nevoie de aceasta energie de foc, nu folosi culoarea rosie.

Trebuie sa fie folosita cu precautie in bucatarie sau dining-room, deoarece poate determina oamenii sa manance prea repede sau prea mult.

In dormitor se poate folosi pentru “altarul dragostei” unde poti aseza o statueta cu doi indragostiti, doua inimi, doua lumanari in forma de inima, talismane pentru dragoste si fidelitate in cuplu, simbolul dublei fericiri – toate de culoare rosie.

La birou o poti folosi prin obiecte si produse feng shui care sa iti aduca prosperitate, implinire pe plan profesional, faima, recunosterea muncii depuse, popularitate si buna reputatie, cum ar fi: calul rosu, stampe cu ideograma norocului si fericirii, broasca-banilor ci pietrele rosii pe spate, crabul rosu, pasarea phoenix, nosul mistic, Buddha cu haine rosii.

La chinezi rosul are un rol special, festivitatile si sarbatorile importante, nuntile, nasterea unui copil de sex masculin, Anul Nou fiind celebrate cu ajutorul acestei culori.

Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T