Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2020
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Sfatul Feng Shui de astazi 30 iulie 2008

Autor: efengshui.ro I 30 Iulie 2008 I 4059 vizualizari

Numarul OPT

OPT este FINANCIARUL. Opt este numarul puterii, puterea de a face ca lucrurile sa se intample si al armonizarii cu succes la puteri mai inalte. Este, de asemenea, numarul organizarii, al ritualului si al recunoasterii faptului ca, fara structurare si ritm, energia nu poate fi organizata. Acest numar exemplifica vointa de a face ca ideile sa respecte realitatea.

Asociata numarului Opt este legenda regelui Midas, cel care i-a rugat pe zei sa-l fca bogat. Zeii i-au dat puterea de a transforma in aur orice atingea. In momentul in care fiica sa favorita l-a imbratisat, s-a transformat si ea in aur, astfel ca el a implorat zeii sa-I ia darul si sa-I trasforme fiica la loc intr-o fiinta umana.

Opt este numarul cubului, este lumea materiala tridimensionala cu o a patra dimensiune adaugata, cea a timpului, este simbolul eternitatii, al infinitului, al norocului fara sfarsit, este spirala dubla a codului AND.

In feng shui-ul stelelor zburatoare, Steaua alba 8 este steaua oportunitatilor, a prosperitatii, a cunoasterii si a spiritualitatii. Steaua 8 este steaua conducatoare a Perioadei lui 8 (2004-2024) si ea aduce oamenilor ceea ce ei isi doresc. Pe de alta parte, ea amplifica energia pe care o gaseste deja acolo, formata din combinatiile de stele rezidente. Fiind steaua guvernatoare, ea spune celorlalte stele sa se comporte bine (lucru valabil pentru steaua de apa 8) si aduce oamenilor oportunitati pe diverse cai, pe care, daca oamenii le recunosc si le valorifica, vor avea parte si de prosperitate, faima, bogatie, momente fericite, implinirea viselor. Steaua 8 aduce un progres constant, sigur, dar lent. In unele cazuri (forme urate) aduce singuratate si probleme pentru copii (cad, se ranesc usor).

Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T