Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Sfatul Feng Shui de astazi 30 mai 2008

Autor: efengshui.ro I 30 Mai 2008 I 3122 vizualizari


Culoarea

In filozofia budista se spune: “Culoarea nu este altceva decat vid; vidul nu este altceva decat culoare. Culoarea este vid si vidul este culoare”. Domeniul logicului este pentru transcendental ceea ce culoarea este pentru vid in filozofia budista.

Deoarece “culoarea” se refera la elemente concrete si vizibile ale vietii, este adesea acceptata ca avand “substanta” si ca fiind parte integranta a sistemului nostru de cunostinte. Pe de alta parte, domeniul cunostintelor transcendentale, acela al “vidului”, desfide categoriile noastre cognitive sau modelele conceptuale. Cheia intelegerii se afla in interpretarea corecta a relatiei dintre “culoare” si “vid”.

Daca o culoare, care este vizibila, reprezinta calitatea de a fi “ceva”, nu inseamna ca vidul, care este invizibil, se traduce in mod necesar prin calitatea de a fi “nimic”. In mod paradoxal, vidul este acela care cuprinde atat calitatea de a fi “ceva”, cat si pe aceea de a fi “nimic”. De exemplu, chinezii numesc aerul un “chi gol”. Un sac “gol” de aer poate insemna “nimic” pentru un om de rand, deoarece nu poate fi vazut sau pipait, in timp ce specialistii pot transforma acest “nimic” in “ceva”, analizand compozitia sa chimica. Prin urmare, calitatea de a fi “ceva” sau calitatea de a fi “nimic” constituie aspecte diferite ale “vidului”. Ceea ce este “ceva” pentru unii, poate fi “nimic” pentru altii. Cele doua elemente pot fi convergente sau divergente, in functie de conditii.


Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T