Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2020
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Sfatul Feng Shui de astazi 9 iunie 2008

Autor: efengshui.ro I 9 Iunie 2008 I 2548 vizualizari

Albastrul


Albastrul simbolizeaza energia apei. Se asociaza cu adevarul, sinceritatea, intelepciunea, inspiratia si creativitatea. Se coreleaza cu linistea, avand un efect aproape sedativ, cu introspectia, serenitatea, contemplarea, singuratatea, raceala si seriozitatea. Se poate folosi in salile de asteptare, la birou, in camerele de studiu, in baie, in zonele cu climat calduros (deoarece induce o stare de racoare), intr-un loc unde vrem sa meditam sau sa ne odihnim. Inhiba apetitul. Albastrul este corelat cu energia Apei si se foloseste in cazul combinatiilor de stele zburatoare care necesita acest tip de energie.

Nu este recomandat in bucatarii sau dining-room. Eu nu l-as recomanda nici in dormitoare, fiind o culoare prea rece, prea yin pentru un cuplu care vrea sa pastreze pasiunea vie. Daca stelele zburatoare iti cer folosirea elementului Apa, atunci utilizeaza obiecte decorative in acest scop sau daca este neaparat nevoie sa vopsesti peretii in bleu, de exemplu, “incalzeste” putin atmosfera din dormitor folosind culoarea verde-cald. In schimb l-as folosi pentru camerele vilelor sau hotelurilor de pe malul marii. In nici un caz nu se foloseste pentru tavane sau acoperisuri, deoarece apa ajunsa la apogeu incepe sa curga descendent, distrugand ceea ce se afla sub ea.


Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T