Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Stelele Zburatoare 2009 - Nord-Vest

Autor: fengshui-market.ro I 22 Iunie 2009 I 5801 vizualizari

In 2009 nord-vestul este vizitat de norocoasa Stea 1 a Succesului. Cunoscuta si sub denumirea de Tang Lang, aceasta aduce un aport semnificativ in privinta sanselor de reusita la angajare. Determina prezentul si viitorul carierei tale si, daca o asociezi cu o Pagoda Wen Chang cu 9 Nivele, creezi simbolul Feng Shui oportun pentru sporirea prosperitatii tale.

Aceeasi pagoda aduce in arta Feng Shui si energii pozitive utile celor care asteapta o promovare profesionala, intentioneaza sa ia anumite examene cu note maxime sau pur si simplu si-au incheiat studiile universitare si cauta un prim loc de munca.


Nu uita sa-ti activezi acest sector daca-ti doresti sa sarbatoresti cu fast un eveniment acest an: castigarea unui premiu, obtinerea unei burse sau o promovare la locul de munca. Activarea nord-vestului in 2009 va aduce mari beneficii celor ce se pregatesc de examene, celor ce incep o afacere sau celor ce-si cauta un nou loc de munca.

In perfecta complementaritate cu nord-vestul sunt stelele zburatoare Sui Ma si Zou-Zhu; prezenta lor in 2009 in acest sector iti pot face viata mult mai prospera daca ai amplasat aici deja pagoda Wen Chang cu 9 Nivele.www.fengshui-market.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T