Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Tarotul nu este un joc de carti

Autor: Zodii.ro I 20 Iulie 2010 I 5750 vizualizari


Despre tarot si citirea cartilor de tarot

Tarotul nu este un joc de carti, desi multi cred asta. Setul de carti de tarot este incarcat de semnificatii si taine, pe care le pot deslusi doar persoane care au studiat acest domeniu, al tarotului.

Despre specialistii in domeniu se spune ca sunt foarte putini pentru ca persoana care stie tainele cartilor si le dezvaluie complet unei alte persoane isi va pierde capacitatea de a le mai folosi. De aceea, taina deslusirii tainelor cartilor tarotului se transmit unei singure persoane, relatia dintre cei doi devenind o relatie maestru – discipol. Insa aceasta predare de stafeta nu se poate face oricand, ci doar cand discipolul este pregatit pentru a primi aceasta putere iar maestrul este in stare sa renunte la citirea cartilor de tarot.

Legatura dintre tarot si citirea viitorului

Multi dintre cei care merg la cititorii in carti de tarot cauta sa-si afle viitorul. Insa specialistii in acest domeniu spun ca de fapt cei care merg sa caute viitorul ar trebui sa caute puterea tarotului de a construi un viitor. Raspunsurile date de cartile de tarot se leaga si se afla deja in subconstientul celui care vrea raspunsuri, iar cel care citeste cartile, scoate de fapt aceste raspunsuri din carti si le leaga de subconstient.

Care sunt intrebarile care pot fi adresate cartilor de tarot

Atunci cand un client, care este numit si consultant vrea sa intrebe ceva, ar fi bine ca intrebarile sa fie scurte si clare, pentru ca tarotul raspunde intrebarilor la obict. Atentie insa, intrebarile formulate trebuie sa fie formulate astfel incat sa evite tipul de raspuns cu “da” sau “nu”. Astfel, in loc de “ma voi casatori cu persoana X?” intrebarea ar trebui sa fie “care va fi evolutia relatiei cu persoana X?”, sau, in cazul “imi voi cumpara X lucru pana la sfarsitul anului?” ar fi bine ca intrebarea sa fie “care va fi situatia mea financiara in urmatoarele luni?”.
Cititorii in tarot atrag atentia asupra faptului ca in cazul relatiilor intre oameni, este indicat sa nu exista imixtiuni nepotrivite: de exemplu, daca ai aflat ca sotul te inseala, nu este bine sa intrebi cartile de tarot despre viata amantei sau despre viitorul acesteia.

In ce priveste numarul de intrebari care se pot adresa tarotului, ar fi indicat ca acestea sa vina in numar de trei, maxim cinci intrebari pentru fiecare sedinta de consultare. Intrebarile pot fi puse de catre orice persoana matura iar raspunsurile pot fi oferite de catre persoane specializate in citirea cartilor de tarot. Pe parcursul sedintei cele doua persoane trebuie sa se detaseze de problemele cotidiene si sa se concentreze doar pe raspunsurile cartilor.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T