Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Taur

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Taur
Berbec
 
Desi sunt diferiti temperamental, au totusi o sansa de convietuire daca vor sti sa se adapteze unul altuia. In general, taurul e prea constant si lent pentru impulsivul si adesea imprevizibilul berbec.
Taur
Taur
 
Legatura care poate fi foarte buna, pentru ca aveti cam aceleasi conceptii despre viata si veti sti sa dati dovada de mult tact in situatiile nefavorabile. Amandoi sunteti practici, iubitori de frumos si atasati de familie.
Taur
Gemeni
 
Gemenii sunt prea risipitori si imprastiati pentru economul si sistematicul taur. Acesta din urma poate fi incantat o vreme de agilitatea mentala a celuilalt, dar va ajunge in scurt timp sa-l vada fals, neserios, superficial.
Taur
Rac
 
Relatie si casnicie fericita. Intre ei exista o mare simpatie si intelegere. Ambii sunt atasati de casa, au nevoie de siguranta, sunt prudenti, au multa caldura sufleteasca si sunt sentimentali.
Taur
Leu
 
Taurului ii place personalitatea si stralucirea leului in societate, si intre ei exista o mare atractie fizica. Neintelegerile apar atunci cand leul doreste sa iasa prea mult in evidenta, iar taurului incepe sa nu-i mai convina firea impetuoasa a acestuia.
Taur
Fecioara
 
Relatia poate fi buna, caci amandoi sunt prudenti, calculati si rigurosi. Taurii ii pot face mai maleabili pe nativii din fecioara, iar acestora le place mult forta primilor si pot lua lectii de rabdare de la ei. La un moment dat, insa, e posibil ca taurul sa nu mai suporte criticismul feroce al celuilalt si sa plece exasperat de atata pisalogeala.
Taur
Balanta
 
Raporturi adesa bune, ambii fiind dominati de planeta Venus si apreciind in consecinta tot ceea ce e frumos si bun in viata. Exista insa si multe neintelegeri care pot duce la o ruptura; pe de o parte taurul e uneori agasat de lipsa de exactitate a balantei, pe de alta parte aceasta il va vedea pe taur putin necioplit, desi puternic.
Taur
Scorpion
 
Intre ei e o relatie speciala, care poate dura sau nu. Ambii sunt la fel de puternici si pot fi la fel de duri, ori de sensibili. Se admira reciproc si se inteleg bine din punct de vedere sexual. E bine ca intre ei sa nu se insinueze gelozia, care poate produce catastrofe in situatii mai explozive.
Taur
Sagetator
 
Raporturi tensionate, caci taurul e prea posesiv pentru zburdalnicul sagetator, iar acesta e prea diferit in conceptia sa asupra libertatii si va starni gelozia taurului. Putine sanse de supravietuire a relatiei ori a casniciei.
Taur
Capricorn
 
Se pot cupla intr-o legatura armonioasa. Pot exista dificultati initiale, caci capricornul pare rece si rezervat, dar taurul va sti cum sa treaca de aceasta aparenta. Ambii sunt puternici si tenaci si pot face minuni atunci cand intra in rezonanta.
Taur
Varsator
 
Legatura in general nu dureaza, decat cu rare exceptii si cu mari concesii. Varsatorul e mult prea sociabil, prea ascuns si prea imprevizibil pentru casnicul, afectivul si linistitul taur. Ambii sunt la fel de incapatanati si s-ar putea ca de aici sa iasa multe scantei.
Taur
Pesti
 
Se pot intelege foarte bine, mai ales daca taurul ii acorda nativului din pesti o sansa de a iesi din rezerva sa. Atunci il va descoperi pe acesta sentimental, intuitiv, senzual si atasat de casa, ceea ce nu va putea decat sa-i faca placere. In schimb ii va oferi celuilalt mai tot din ceea ce acesta are nevoie, in special siguranta si dependenta fara de care pestii sunt puternic perturbati.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T