Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
9571
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Ce este Feng Shui?

Autor: Feng-shui-consult.ro I 11 Decembrie 2007 I 3315 vizualizari

Feng Shui este un termen oriental care se traduce literal prin „vant” si „apa”. Feng Shui reprezinta o practica chineza care vizeaza aranjarea spatiului in asa fel incat sa genereze armonie in raport cu mediul inconjurator. Feng Shui are la baza concepte geografice, psihologice, filozofice, matematice, estetice si astrologice plasate in relatie cu spatiul si energiile sale. Nu este un simplu stil decorativ, ci o disciplina bine elaborata. Cu alte cuvinte, Feng Shui este in acelasi timp o filozofie, o arta dar si o stiinta. O filozofie pentru ca vine in viata noastra cu reguli precise, care o data aplicate va vor optimiza radical traiul. Este totodata o arta, deoarece imbina latura intuitiva si cea creativa, transformand ceea ce ne inconjoara in reprezentari desavarsite ale frumosului. Nu in ultimul rand, Feng Shui este o stiinta, care se bazeaza pe calcule exacte si precise, a caror eficacitate este dovedita de istoria milenara a acestei practici.

Feng Shui intre moda, moft si necesitate

In ultimele decenii Occidentul a acordat o atentie sporita practicilor Feng Shui, utilizate de secole in cultura orientala. Acestea au capatat trecere atat in cercurile oamenilor de rand cat si in cele ale marilor companii, zeci de corporatii americane sau celebritati ale vietii mondene aplicand reguli din Feng Shui. In acest fel, practica Feng Shui a fost pusa in umbra disputei dintre moda, moft sau necesitate.
Feng Shui nu trebuie insa confundat cu ceva efemer si trecator asa cum sunt uneori trendurile din fashion. Culturile orientale pun accent pe Feng Shui, privit ca o necesitate in viata fiecarui individ. Feng Shui este un mod de a trai in liniste si echilibru, în armonie cu mediul ambiant si cu liniile sale energetice. O existenta traita in acord cu principiilor Feng Shui creeaza oportunitati de dezvoltare in viata de familie, cea de cuplu sau pe linie profesionala. Incalcarea principiilor Feng Shui poate genera ratarea unor ocazii favorabile, nefericire si insuccese pe toate planurile.

De altfel, vechii chinezi considerau ca norocul omului este de trei feluri: norocul care vine din cer, norocul din pamant si cel pe care ni-l faurim noi insine.
Feng Shui functioneaza cu succes de mii de ani si in fiecare zi, in Orinet isi dovedeste eficacitatea. La noi a patruns abia de curand, insa nu trebuie sa uitam ca un lucru apare in viata noastra doar in momentul in care suntem pregatiti sa il primim.
Va propunem astazi sa faceti primul pas pentru a va schimba radical viata. Nu trebuie sa va inspaimante ideea ca nu stiti nimic despre Feng Shui. Nu trebuie sa fiti adeptul unei anumite religii sau sa va darama casa doar pentru a fi in acord cu principiile Feng Shui. Prin sfaturi profesioniste si sugestii practice noi venim in sprijinul dumneavoastra pentru a intelege cu adevarat ce este Feng Shui si cum va poate schimba existenta.

Consultanta si cursuri Feng Shui : www.feng-shui-consult.ro

Cel mai mare magazin virtual cu remedii Fen Shui din Romania: www.feng.shui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T