Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
4089
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Feng Shui in afaceri

Autor: Feng-shui-consult.ro I 11 Decembrie 2007 I 3108 vizualizari

Succesul in cariera, aplicand sfaturile Feng Shui

Feng Shui este o stiinta si in acelasi timp o arta orientala, care ne ajuta sa avem o viata mai buna, succes in dragoste si sanatate, bunastare si sanatate. Modul in care se intampla acest lucru este simplu: aranjarea spatiului (a destinatiei si a mobilei) conform unor principii bine stabilite. Aplicarea corecta a principiilor Feng Shui in afaceri este unul dintre cele mai importante aspecte in cursa dumneavoastra catre succes si bunăstare.
Pentru a veni in intampinarea managerilor care doresc sa-si mareasca randamentul si profitul, vom prezenta in continuare cateva aspecte legate de Feng Shui, simple si usor de pus in aplicare:

1. Amplasati intotdeauna biroul dumneavoastra astfel incat sa stati cu spatele la un perete solid, usa de acces in incapere sa nu se deschida exact in birou si dumneavoastra sa aveti o privire de ansamblu asupra intregii încaperi.
2. Scaunul dumneavoastra trebuie sa aiba un spatar inalt si ambele manere functionale, pentru a va putea relaxa mainile in simetrie, atunci cand doriti acest lucru.
3. Mascati eventualele grinzi ale structurii de rezistenta a cladirii cu un tavan fals

4. Daca este posibil, asezati-va biroul astfel incat sa fie orientat catre directia dumneavoastra favorabila (Sheng Chi). Aceasta se calculeaza in functie de data dumneavoastra de nastere.
5. Verificati dimensiunile biroului cu ajutorul unui metru Feng Shui pentru a verifica daca aveti dimensiuni favorabile. In caz contrar va recomandam sa va confectionati la comanda un birou cu dimensiuni favorabile, care atrag norocul, bunastarea si sansele de castig.
6. Renuntati la birourile in forma de L – birourile dreptunghiulare sunt cele mai indicare.
7. Activati zona bogatiei din biroul dumneavoastra cu un acvariu cu pesti. Cea mai recomandata specie este arrowana sau pestele dragon – in numar de 1, 3 sau 5. Daca nu reusiti sa procurati acesti pesti exotici si foarte scumpi, achizitionati 8 pesti aurii si unul negru
8. Culoarea biroului dumneavoastra trebuie sa fie una calda, in armonie cu dumneavoastra si cu zona in care aveti amplasata masa de lucru.


Consultanta si cursuri Feng Shui - www.feng-shui-consult.ro

Cel mai mare managzin virtual cu remedii Fen Shui din Romania: www.feng.shui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T