Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
3393
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Feng Shui in dragoste

Autor: Feng-shui-consult.ro I 11 Decembrie 2007 I 25823 vizualizari

Feng Shui pentru persoanele singure

Suntem intrebati de foarte multe ori daca se poate aplica Feng Shui pentru a atrage un partener in viata persoanelor singure. Raspunsul nostru este categoric. DA! Cititi urmatorul articol pentru a afla ce trebuie sa schimbati in viata si in casa dumneavoastra pentru a nu mai fi singuri.


Cumparati un alt pat

Patul in care dormiti ar trebui sa fie suficient de lat incat sa poata dormi doua persoane in el. In acest mod chemati, in sens figurat, un partener in viata dumneavoastra.


Mutati mobila

Patul in care dormiti dumneavoastra trebuie asezat astfel incat sa poata urca in el doua persoane, fiecare pe latura proprie. Actionand in acest mod schimbati energia din camera si va deschideti catre o noua persoana.
Nu uitati sa aveti intotdeauna doua noptiere, chiar daca, deocamdata nu aveti partener. Simetria stanga-dreapta fata de pat trebuie respectata.


Atentie la fotografii!

Evitati sa agatati in casa tablouri cu dumneavoastra singuri. Inlocuiti-le mai degraba cu fotografii care contin bujori – floarea care aduce dragostea in Feng Shui sau cu fotografii in care apar alaturi de dumneavoastra si alte persoane – reuniuni din scoală, facultate sau de la locul de munca, imagini cu prietenii la nunti sau alte petreceri.
Alte imagini sugestive sunt perechile de lebede sau cocori – apreciate in Feng Shui pentru loialitatea de care dau dovada in cuplu. Tabloul celor 1000 de pasari este de asemenea indicat.


Pastrati un loc liber pentru partener

Atunci cand va anplasati mobila in casa si mai ales atunci cand va puneti lucrurile in dulapuri si in debarale, tineti cont de faptul ca pe langa lucrurile dumneavoastra mai trebuie sa incapa si cele ale partenerului! Lasati macar un sfert din dulapuri, sifoniere si debarale goale. In mod simbolic transmiteti acest lucru si viitorului partener, chemandu-l in viata dumneavoastra.


Dupa o relatie esuata…

Eliminati orice lucru care va aminteste de vechiul partener, mai ales din dormitor: haine, jucarii de plus, tablouri, scrisori, si inlocuiti-le pe cat posibil cu lucruri noi. In acest mod va schimbati energia si va rupeti de trecut, chemand o noua dragoste in viata dumneavoastra.Folositi remedii de dragoste

Perechea de rate mandarine nu ar trebui sa lipseasca de pe noptiera dumneavoastra, ele simbolizand dragostea, romantismul, devotamentul si loialitatea partenerului.
Sub forma de talisman, va recomandam purtarea unui pandantiv cu floare de bujor, sau amplasarea pe biroul dumneavoastra a unui ou din jad cu Pasarea Fericirii si floare de bujor.


Simbolul Dublei Fericiri – ideograma dragostei

Acest simbol este unul dintre cele mai puternice remedii de a atrage dragostea si fericirea – amplasati un tablou cu Simbolul Dublei Fericiri in dormitor pentru a atrage sufletul pereche. Activeaza norocul in dragoste, aduce fericire si relatii durabile.


Directia Nien Yen

Va recomandam sa rearanjati, daca este posibil, mobila in casa pentru a benefica de energia deosebita a directiei Nien Yen. Astfel este recomandat sa dormiti cu capul in aceasta directie (creștetul capului dumneavostra atunci cand sunteti in pozitie orizontala este orientat catre aceasta directie). Daca acest lucru nu este posibil, va sugeram sa amplasati astfel biroul de lucru, incat sa priviti in aceasta directie. Acest lucru este valabil si pentru un cuplu casatorit – direcția Nien Yen este „responsabila” cu relatiile intre membri familiei. Directia Nien Yen a fiecarui individ se poate afla calculand numarul Kua, bazat pe data nasterii.


Activati sectorul sud-vestic…

… al locuintei sau al living-ului! Este foarte probabil ca singuratatea dumneavoastra sa se datoreze lipsei coltului sud-vestic al locuintei (datorita arhitecturii apartamentului – de exemplu). In acest caz veti echilibra coltul sud-vestic al living-ului sau dormitorului – acest lucru fiind mult mai usor datorita faptului ca de cele mai multe ori aceste camere sunt regulate.
Pentru stimulare pastrati curat si luminos acest sector si amplasati o veioza cu sclipici, preferabil de culoarea rosie. Aprindeti regulat lumanari parfumate rosii in forma de inima. Ar fi bine ca in acest sector sa nu se afle o debara, bucataria sau toaleta.
Un alt activator pentru casatorie care poate fi amplasat in acest sector este perechea formata din Pasarea Phoenix si Dragon.Aceste cateva sfaturi simple ar trebui sa va schimbe viata – nu ezitati si incepeti chiar astazi sa schimbati lucrurile pentru a atrage sufletul pereche in viata dumneavoastra. Mult succes!


Consultanta si cursuri Feng Shui - www.feng-shui-consult.ro
Cel mai mare managzin virtual cu remedii Fen Shui din Romania: www.feng.shui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T