Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2023
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Varsator

Horoscop 2009
Caracteristicile anului:

In 2009 Jupiter va fi alaturi de dvs. in sensul ca va va parcurge zodia si va va ajuta in tot ceea ce doriti sa intreprindeti. Este o conjunctura cu care nu va intalniti foarte des, asa ca ar fi bine sa va stabiliti clar care va sunt prioritatile. Nu de alta dar ar fi pacat sa va risipiti in acztivitati minore care nu va vor aduce cine stie ce rezultate. Optimismul si increderea te vor sustine pe tot parcursul anului in situatii dintre cele mai diverse. Nu vor lipsi ocaziile de a face calatorii avantajoase, de a va implica cu succes in activitati intelectuale dar si de a obtine castiguri insemnate de bani. In ceea ce priveste situatia materiala, va trebui sa fiti deosebit de atent in ceea ce priveste colaborarile si activitatile de parteneriat. Se pot ivi tot felul de probleme, de incurcaturi, asa ca ar trebui sa fiti pe faza. In cazul in care intentionati sa faceti o investitie, nu luati nici o decizie pana nu va sunt clare toate datele problemei. Incurcaturi in aceasta directie sunt posibile mai ales in intervalul septembrie-octombrie.

Dragoste:


Se poate spune ca vei fi avantajat din toate punctele de vedere de conjunctura astrala. Lucrurile iti vor iesi usor, iar initiativele tale se vor bucura de succes in toate domeniile. Vei fi mai optimist, mai plin de entuziasm, mai dinamic, ceea ce iti va permite sa faci o buna impresie oriunde te vei duce. In a doua jumatate a lunii ianuarie vei reusi sa trezolvi unele neintelegeri care iti stateau pe suflet mai de multicel. Interesul pentru chestiunile setimentale se va accentua in a doua jumatate a lunii februarie si in luna martie. Tot atunci ai putea castiga, dar si cheltui bani in compania partenerului de suflet. In a doua jumatate a luni mai este posibil ca cineva din familie sa aiba neintelegeri cu partenerul de suflet. Lucrurile se vor rezolva la inceputul lunii iunie, dar starea de iritare generata de un astfel de eveniment ve persisita. Dorinta de actiune ce te va caracteriza in lunile iulie si august te-ar putea determina sa te implici intr-o relatie pasagera. Vei trai momente placute, dar nu va fi ceva d durata. Sfarsitul de an iti va aduce un plus de stabilitate in viata ta sentimentala.


Cariera:

Anul 2009 iti va aduce sansa si eficienta in tot ceea ce vei face, deci si in proiectele pe care le ai pentru cariera. Este posibil sa fii tentat sa te implici in activitati la limita legalitatii, dar in acest caz, prudenta trebuie pusa pe primul plan; altfel, evenimentele ar putea scapa de sub control. Vei dovedi mai multa ambitie si tenacitate decat in mod obisnuit, ceea ce este de natura sa te ajute mai mult decat iti imaginezi. Sfarsitul lunii martie si o buna parte a lunii aprilie ai putea sa obtii aprobari sau sa duci tratative, negocieri etc. Comunicarea atat cu superiorii ierarhici cat si cu colegii va evolua bine si asta te va ajuta sa gasesti rezolvari ale problemelor cu care te confrunti. Ceva mai greu iti va fi la sfarsitul anului, cand este posibil sa fii nevoit sa faci unele drumuri in interes de serviciu, care insa iti vor incurca alte planuri.

Situatia financiara:

Desi situatia in ansamblu te va favoriza intr-o mai mare masura, din punct de vedere material te vei confrunta si in acest an cu tot felul de neplaceri. Sfarsitul lunii martie si luna aprilie vor reprezenta o perioada tensionata, in care cheltuielile vor depasi toate asteptarile. Fii cat se poate de prudent si nu te implica in investitii spectaculoase, caci ai putea inregistra pierderi serioase. In luna mai situatia se va mai relaxa, dar solutiile gasite nu vor fi de perspectiva. Sansa la castiguri iti va surade in luna iunie, cand unele din proiectele tale mai vechi ti-ar putea aduce ceva castiguri. N-ar fi exclus ca o ruda apropiata sa aiba unele castiguri care sa-ti dea si tie o raza de speranta. In cazul in care ti-ai propus sa vinzi sau sa inchiriezi un apartament, in aceasta luna ai putea primi o oferta convenabila. Septembrie va fi o luna dificila, in care iti va fi extrem de greu sa faci fata tuturor cheltuielilor, iar datoriile vor parea a nu se mai termina. Din fericire sfarsitul anului iti va aduce solutii la problemele cu care te confrunti, astfel incat vei putea sa te bucuri nestingherit de ceea ce ai realizat in alte domenii.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T