Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2021
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Horoscopul lunii martie pentru femeile din fiecare zodie

Autor: Astrolog Vesta I 28 Februarie 2011 I 7336 vizualizari


Martie este o luna speciala - dincolo de debutul primaverii, reprezinta un tribut adus femeilor: mame, sotii, surori, prietene. Iar cadoul nostru pentru doamne si domnisoare este un set de previziuni ceva mai speciale.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Berbec
Este o perioadă în care capacitatățile tale de concentrare mentală și comunicare sunt la cote crescute. Astfel, sunt favorizate întâlnirile, negocierile, contactul cu persoane de la care poți obține mai ușor ceva. Pot aparea probleme financiare, mai ales spre sfârșitul lunii, prin investiții și cheltuieli făcute în urma unui impuls de moment. În alt plan, apare chestiuni aparent mărunte, cum ar fi anumite bârfe sau discuții în contradictoriu cu cineva apropiat (o rudă sau un/o prieten/ă) și care pot să-ți determine o stare de frustrare, căci vei pierde ceva.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Taur
Ai acum posibilități crescute de a te pune în valoare, de a arăta ce poți și să te înscrii astfel pentru o potențială promovare, chiar dacă vei mai avea de așteptat. Ești încrezătoare și mândră, dar cu bun simț și nu vei întâmpina opoziții ca să obții ceea ce dorești. Un prieten are nevoie de sfaturile tale și e bine să-ți faci timp și pentru el, căci și el/ea ți-a fost alături la nevoie. Există riscul unei indigestii sau a unei reacții nedorite la un tratament, așa că trebuie să fii atentă.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Gemeni
Atitudinile tale pot trece drept ușuratice și tu însăți drept o persoană neserioasă prin faptul că îți schimbi conduita într-un mod inexplicabil. Dacă șefii sau părinții tăi vor avea această părere, e momentul să te gândești că va veni o scadență și chiar mai curând decât te aștepți. Este o perioadă bună pentru relaxare și petreceri. Pe de altă parte, poți îmbina utilul cu plăcutul, căci participând la o întâlnire plăcută, poți afla de niște oportunități pentru obținerea unei surse de venit.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Rac
Viața ta pare să se înscrie într-o curgere liniștită în care planuri mai vechi tind să prindă contur. Viața personală, relațiile cunosc un nou avânt și poți pune acum bazele unui proiect împreună cu partenerul tău. Nu e momentul potrivit pentru a revendica ceva la jobul tău căci, în cel mai bun caz, vei fi ignorată. Bate totuși un vânt de schimbare pe plan profesional, care se va simți din ce în ce mai tare în lunile care urmează.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Leu
Este luna negocierilor și a compromisurilor, deși e posibil ca domeniile de acțiune să fie diferite: în afaceri sau carieră să negociezi și în relațiile apropiate să faci compromisuri. Nu le inversa, căci va fi timp pierdut și efectul poate fi contrar celui dorit. Faptul că nu ești perseverentă și oarecum prea lentă îți poate crea probleme în activitatea ta de bază. Fii atentă la prieteni, căci există și din cei care vor să obțină ceva de la tine și nu sunt sinceri.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Fecioara
În această perioadă, pot apare probleme de comunicare de genul acelora în care persoane cu care te înțelegeai foarte bine, să devină dificile sau să te înțeleagă greșit. Acestea apar mai ales în relații cu persoane de sex opus, de orice vârstă. Se produc schimbări subtile în ceea ce privește felul cum îți câștigi existența: fie se pregătesc asocieri noi, fie începi să iei în calcul ruperea relației de dependență financiară față de cineva sau de ceva.


Horoscopul lunii martie pentru femeia Balanță
Poți fi acuzată că ești o persoană egoistă și dacă vor fi mai multe semnale de acest gen, trebuie să ai curajul să-ți revezi comportamentul din ultima perioadă. Partea financiară merge destul de bine, numai că banii par să se ducă mai repede decât vin ei spre tine. Parteneriatele și, în general, relațiile tale sunt supuse unor teste și numai cele cu adevărat echitabile, în care ceea ce dai și ceea ce primești se află în echilibru, vor fi cele care vor rezista în formula actuală.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Scorpion
Aceasta este o perioadă bună pentru întâlniri plăcute și mai ales amoroase, căci farmecul și magnetismul tău vor fi la cote înalte. Ai multă energie și dacă nu o poți consuma pe plan erotic, ieșirile la munte sau activitățile fizice pot constitui o supapă necesară pentru a te elibera de stres. La serviciu sau școală, cineva îți creează, în mod subtil, o atmosferă nefavorabilă și poți afla mult mai târziu motivul real.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Săgetător
Poți constata acum că pentru a-ți împlini niște obiective, va trebui să duci o muncă de lămurire cu persoane care au o autoritate: părinți, șefi, profesori, o persoană publică, etc. Însă cu cât te vei arăta mai pasionată de ceea ce vrei să obții, cu atât mai mult e posibil să te trezești cu opoziție din partea lor, chiar dacă ea nu va fi pe față. Chestiuni ce țin de bani pot deveni o sursă de conflict sau de indecizie în ceea ce privește planurile tale pentru acest an.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Capricorn
Pornești cu multă energie și ambiție pentru a-ți asuma o responsabilitate, fie că e vorba de afaceri, de un proiect educațional sau de obținerea unui loc de muncă mai bine plătit. Trebuie să depășești o situație care te ține pe loc și, deși ești conștientă de asta de ceva vreme, încă nu ai curajul să faci schimbări. Trebuie să faci o raționalizare a obiectivelor pentru a putea să le atingi pe acelea care sunt mai importante.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Vărsător

Ar trebui să petreci mai mult timp cu cei dragi, căci e o perioadă bună ca să fii răsfățată și ca să răsfeți și tu, la rândul tău. Din păcate, se pare că dintr-o dată te trezești cu mai multe responsabilități sau ritmul tău de a le rezolva pe cele curente este destul de scăzut. În această perioadă, poate fi necesar să faci o călătorie în interes material sau de serviciu și care e necesară pentru rezolvarea unei probleme pe care ai tot amânat-o până acum.

Horoscopul lunii martie pentru femeia Pești
Este timpul unui nou început în felul cum te prezinți în fața celorlalți. Ai făcut prea multe compromisuri și dacă nu începi să recâștigi teren și să ceri ceea ce ți se cuvine, în curând tensiunile interioare vor izbucni la suprafață. Este vremea unei excursii sau ca să participi la o reuniune amicală. Poți întâlni astfel persoane cu care poți lega o prietenie de durată sau poți consolida una pe care ai cam neglijat-o în ultimul timp.

Detalii despre astrolog pe astrovesta.com

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T