Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
9609
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Sfatul Feng Shui de azi 16 aprilie 2008

Autor: efengshui.ro I 16 Aprilie 2008 I 2735 vizualizari

Nu il jigni niciodata pe Marele Duce JupiterMarele Duce Jupiter, numit si Tai Sui, afecteaza cele 15 grade corespunzatoare zodiei chinezesti din anul respectiv.

Astfel, in anul 2008 el “zboara” in nord 2, adica intre gradele 352.5º - 7.5º, ce reprezinta directia corespunzatoare Sobolanului. Toate tabuurile referitoare la Marele Duce se aplica acestei directii.

In primul rand, nu trebuie sa stai cu fata catre nord, in special catre nord 2, chiar daca aceasta directie iti este norocoasa conform formulei kua, pentru ca acest lucru echivaleaza cu o provocare fata de Tai Sui.

Daca il vei confrunta, el se va infuria si te va ataca. Iti va trimite ghinioane, obstacole, boli, faliment, pierderea serviciului si multe alte rele.


Trebuie, in schimb, sa-l tii pe Marele Duce cat mai in spatele tau. Astfel, vei primi sprijin din partea lui. Oricum, in acest an nu este de bun augur sa stai cu fata direct catre sud, pentru ca astfel vei confrunta steaua Sui Po, Steaua certurilor, separarilor si violentei, precum si steaua galbena 5 a dezastrelor.

In al doilea rand, nu trebuie sa perturbi linistea si pacea din palatul Marelui Duce. Aceasta inseamna ca in 2008 este interzis sa asculti muzica tare si sa te certi in sectorul nordic al casei sau biroului tau. Nu incepe aici lucrari de renovare, nu sparge ziduri, nu face sapaturi, nu demola nimic. Daca pur si simplu nu ai de ales, fa acest lucru cat mai de dimineata, apoi pleaca de acasa si mai intoarce-te seara tarziu, pentru a-i lasa timp Mareleui Duce sa se linisteasca. Altfel, iti va aduce pierderi in orice plan al existentei tale, ghinioane sau chiar boala.

In al treilea rand, pentru a remedia aceasta perturbare este esential sa pui in nordul locuintei si al biroului unde lucrezi un pi yao, animal celest ce ofera protectie fata de Tai Sui, asezat cu fata catre nord. Acest animal benefic nu ar trebui sa lipseasca din nicio casa, pentru ca aduce si multe alte binecuvantari.Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T