Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Compatibilitate in dragoste
Studiul nostru isi propune sa arate care este realitatea practica atunci cand vorbim despre compatibilitatea in dragoste intre anumite semne zodiacale. Alege o combinatie de semne zodiacale si afla cum spune majoritatea oamenilor ca se inteleg in dragoste aceste semne. Ai invatat de-a lungul timpului ca unele relatii nu pot functiona, indiferent de ce ai face tu. In alte cazuri, lucrurile pareau a merge de la sine, fara sa faci prea mult efort.

Daca vrei, ne-am dori sa contribui si tu la studiul nostru! Datele colectate sunt anonime, iar ceilalti utilizatori pot beneficia de pe urma experientei tale de viata. Incearca sa faci abstractie de evenimentele speciale care au marcat fiecare relatie si spune-ne care crezi ca este rata de succes pentru o relatie ca a ta.

Pana atunci, pentru a afla ce sanse de reusita dau utilizatorii Zodii.ro unei relatii, alege semnul tau zodiacal si semnul partenerului tau si apasa butonul "Afla". Vei fi directionat catre o pagina care iti explica sansele de reusita si cateva date despre modul in care este realizat studiul.

Sunt

in relatie cu
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T