Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2021
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Termeni si conditii

Atentionare
Acest website isi propune sa informeze publicul prin intermediul unor articole complete si practice.
Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.zodii.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de Zodii.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.
Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti parerea unui specialist in drept sau economie.

Zodii.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de Zodii.ro.

Termeni si conditii de acces a siteului Zodii.ro
Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea siteului Zodii.ro aflat la adresele http://www.zodii.ro si http://zodiiro, denumit in continuare "Zodii.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia se ati fost de acord.
Acest website este mentinut si actualizat de SC MachTeam Soft SRL si / sau partenerul contractual Acasa Media S.R.L.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Zodii.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Zodii.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea continutului "Zodii.ro"
3. Licente, plata abonamentelor si alte tranzactii
4. Suspendarea accesului
5. Modificari aduse siteului
6. Inregistrare, parole si responsabilitati
7. Confidentialitate
8. Forumuri publice
9. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
10. Forta majora
11. Diverse
12. Lege aplicabile si jurisdictieTermenii prezentului document dateaza de la 10 decembrie 2007.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Zodii.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Zodii.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Zodii.ro"), apartin Zodii.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Zodii.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Zodii.ro.

2. Utilizarea continutului Zodii.ro
Puteti copia si printa Continutul Zodii.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul Zodii.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Zodii.ro:
a. reproducerea sau stocarea Continutului Zodii.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Zodii.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Zodii.ro.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Zodii.ro asupra Continutului Zodii.ro.
Orice utilizare a continutului Zodii.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Zodii.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@zodii.ro.

3. Abonamente, plata abonamentelor, si alte tranzactii
Accesul la unele dintre articolele care intra in Continutul Zodii.ro poate sa fie permis doar dupa plata unui abonament.
Toate platile, incluzand prin aceasta taxele aplicabile acestor plati, trebuie realizate in avans, in Lei, conversiunea EURO in moneda romaneasca realizandu-se la data efectuarii platii. Zodii.ro va solicita de 2 ori confirmarea actiunilor care implica obligatii de plata din partea dvs.. Oricum, accesul la serviciile platite nu va fi permis decat dupa momentul la care se confirma transferul de bani in contul MachTeam Soft SRL.
Prin urmare, Zodii.ro nu va solicita niciodata abonatilor sai plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situatie in care dumneavoastra sa folositi intai un serviciu Zodii.ro si apoi sa fiti obligati la plata unor sume de bani, prin urmare, orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun ca actioneaza in numele Zodii.ro nu are nici o legatura cu SC MachTeam Soft SRL sau cu echipa Zodii.ro, si va trebui tratata ca atare.
Pentru ca noi ne respectam utilizatorii, in situatia in care accesul dvs. la Continutul Zodii.ro este intrerupt din cauza actiunilor Zodii.ro, veti primi inapoi suma de bani reprezentand partea din abonament ramasa neutilizata pe parcursul perioadei pentru care s-a realizat abonarea. In nici o situatie, Zodii.ro nu poate fi obligat la plata unor sume de bani care sa depaseasca in cuantum valoarea abonamentului si a taxelor de transfer a abonamentului in contul SC MachTeam Soft SRL.
Zodii.ro poate fi folosit, de unii dintre partenerii sai de afaceri, drept baza pentru vanzarea sau promovarea unor produse si servicii. In aceasta situatie, contractul care va reglementa contractul dintre dvs. si furnizorul de produse si servicii respectiv se va incheia intre dvs. si respectivul furnizor de produse si servicii si nu intre dvs. si Zodii.ro.

4. Suspendarea accesului
Zodii.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Zodii.ro sau la o parte a acestui continut.
In cazul acesta, se vor aplica, acolo unde este cazul, prevederile punctului 3 al prezentului document.

5. Schimbari ale siteului
Zodii.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Zodii.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

6. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Zodii.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de Zodii.ro, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteurile sau serviciile furnizate de Zodii.ro
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Zodii.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Zodii.ro, indiferent ca accesul se rezlizeaza de catre un utilizator sau un abonat Zodii.ro. Zodii.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Zodii.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

7. Acord de confidentialitate
Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre Zodii.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al Zodii.ro.

8. Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Zodii.ro
Zodii.ro va poate pune la dispozitie forumuri de discutie, clienti de CHAT, clienti de Instant Messenger si alte platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori Zodii.ro. In ideea in care Zodii.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Zodii.ro este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Zodii.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Zodii.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. Mai mult, contul dvs. de email pe care Zodii.ro vi-l poate pune la dispozitie este limitata de folosirea acestuia doar in conformitate cu cerintele legii sau ale moralei.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Zodii.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Zodii.ro.
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Zodii.ro.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie Zodii.ro (chat, forum, email, mesaje private, liste de discutii, etc.), sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil vi veti despagubi Zodii.ro pentru price paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmitereii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Forumul, Chatul Zodii.ro, precum si orice alta platforma de comunicatie Zodii.ro care face posibila publicarea unor teste, contin mesaje trimise de utilizatori, asupra carora Zodii.ro nu are nici un control. Zodii.ro nu poate garanta acuratetea, integritatea sau calitatea acestor mesaje. Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Prin publicarea unui mesaj al dvs. pe unul dintre Forumurile Zodii.ro sau prin publicarea pe site, acolo unde acest lucru este posibil, a unui comentariu cu privire la unul dintre articolele publicate in Zodii.ro, sunteti de acord sa cedati Zodii.ro dreptul nelimitat si neexclusiv de a reproduce, modifica, traduce, publica, distribui sau face public respectivul text sau o parte din acesta.

9. Atentie !
Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Zodii.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Zodii.ro, a software-ului Zodii.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida Zodii.ro. Zodii.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului,` intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Zodii.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Zodii.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Zodii.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea Zodii.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Zodii.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

10. Forta Majora
Zodii.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Zodii.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile Zodii.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Zodii.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Zodii.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele zodii.ro, erorile de operare, greva, etc.

11. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. Zodii.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Zodii.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite.Accesul in site si folosirea serviciilor Zodii.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de Zodii.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Zodii.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Zodii.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Zodii.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Zodii.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Zodii.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Zodii.ro.
Notficari Orice notificare catre Zodii.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

12. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice p[e care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim,
Echipa Zodii.ro 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T