Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Bioritm Zilnic

Nume             Data nasterii :
Explicatie generala Bioritm

Sunt perioade in care ne simtim in forma si perioade in care suntem confuzi, fara ca aceste stari sa fie dictate de un fapt sau eveniment exterior noua.
Unii spun ca explicatia acestor stari ar fi cel mai bine argumentata de ciclurile bioritmice. Teoria in sine a fost subiect al unor cercetari intense la inceputul secolului 20, cand cercetatori precum doctorii Swoboda si Fleiss, au avansat pentru prima data ideea de bioritm.

In timp, ei au ajuns la concluzia ca activitatea umana trece periodic prin stari de functionare perfecta si stari de functionare defectuoasa. Pornind de la experimente repetate, au fost determinate urmatoarele durate pentru fiecare dintre perioadele de mai jos:

- 23 de zile: ciclul petnru Putere si Rezistenta Psihica.
- 28 de zile: ciclul pentru activiate emotionala.
- 33 de zile: ciclul pentru activitate intelectuala.

La inceput au fost deci trei cicluri bioritmice: fizic, emotional si intelectual. Recent, a fost descoperit si un ciclu intuitiv, considerat insa mai putin important, care influenteaza perceptia subconstientului, instinctele umane si, in general, ceea ce numim "al saselea simt". Atunci cand este la limita sa inferioara, oamenii au dificultati in a indeplini activitati care necesita creativitate si intuitie.

Oponentii ideii de bioritm o numesc inca "stiinta speculativa". Argumentul cel mai des intalnit in aceasta situatie este acela ca, presupunand ca exista cicluri bioritmice, de ce ar trebui ca acestea sa inceapa precis de la ziua nasterii unei persoane? Cand se naste cu adevarat o persoana? La momentul conceptiei sale, la momentul nasterii recunoscuta legal?, etc.

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T