Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Ascendent in Balanta

Horoscop
Este foarte sociabil si intotdeauna raspunde pentru a satisface si a flata. Intotdeauna diplomat si politicos se intampla sa-si uite propriul punct de vedere.

Nu este cel mai puternic semn zodiacal chiar si atunci cand este ascendent, baza personalitatii sale fiind nevoia de a interactiona cu ceilalti. Adesea se grabeste in relatii nepotrivite pe principiul ca orice relatie e mai buna decat nimic.

Toata lumea ii place pe cei cu ascendentul in Balanta. Ei par draguti, placuti si corecti. Uita-te mai atent in vietile lor si vei vedea ca acestia au avut ceva probleme in relatiile lor. Atrag persoanele din jurul lor fara a face un prea mare efort. Au un zambet inacantator

Fermecatori si tandri acestia aleg calea cea mai usoara de a iesi dintr-o situatie. Relatiile lor se bazeaza pe competie pana cand invata sa renunte la imaginea dulce din cand in cand si sa se opreasca sa invinovateasca pe cel de langa el de tot ce merge rau.

Celebritati: Britney Spears, Anne Heche, Freddie Prinze Jr.Nu stii ce ascendent ai? Click aici sa iti calculezi ascendentul.
 

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T