Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Astrograma relationala

Autor: astromira.ro I 29 Aprilie 2008 I 6171 vizualizari


Astrograma relationala

Astrograma relationala poate viza o relatie de iubire, casatorie, prietenie, de familie, de afaceri, etc.
Relatiile interumane, de orice tip ar fi, sunt un aspect extrem de important in viata omului. Atunci cand domneste iubirea si intelegerea intre oameni, fericirea e si ea prezenta.

Cele mai dureroase suferinte ale omului sunt cele sufletesti. Nici o suferinta fizica, nici o nereusita sau insucces, nu aduc atata chin cum aduc suferintele emotionale. Statisticile mondiale confirma faptul ca cei mai multi oameni se sinucid datorita suferintei sufletesti.

Oamenii s-au indepartat foarte mult de legile divine din Univers si nu mai respecta valorile umane fundamentale. Relatiile dintre oameni sunt de regula tensionate si izvor de multe suferinte.

In functie de numarul persoanelor implicate intr-o relatie, vor fi doua sau mai multe teme astrologice de analizat in acelasi timp, prin comparatie. Prima data, se studiaza fiecare harta astrologica separat, dupa care se studiaza impreuna, comparativ.
Se are in vedere interferenta, compatibilitatea si modul de intelegere al persoanelor implicate in relatie, din toate punctele de vedere: fizic, emotional, sentimental, mintal, spiritual.


Astrograma relationala furnizeaza informatii cu privire la aspectele disonante dintr-o relatie si ofera solutii pentru eradicarea sau cel putin ameliorarea lor. Totodata, aspectele astrologice favorabile sunt incurajate sa se amplifice si sa se dezvolte.
De exemplu, intr-o relatie sentimentala aflam ce sentimente nutresc cei doi – unul fata de altul, compatibilitatea sexuala, ce sanse au sa se inteleaga bine intr-o relatie de durata, ce are de invatat fiecare din relatia respectiva, etc.
Cand intre doua sau mai multe persoane exista o relatie foarte puternica, de regula avem de a face cu o relatie karmica, adica persoanele implicate s-au mai intalnit si in alte vieti.

La analiza unei astrograme relationale sunt necesare datele de nastere ale tuturor persoanelor implicate: ora, ziua, luna, anul si locul nasterii. De exemplu, daca intr-o afacere sunt 5 parteneri, vor fi necesare datele la toti 5.


ASTRO MIRA
www.astromira.ro
E-mail: astromira@yahoo.com
E-mail: office@astromira.ro
Tel: 0740 47 66 00

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T