Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Horoscopul Dragostei in 2012

Autor: Astrolog Cristina Vanea I 19 Septembrie 2011 I 5508 vizualizari


Zodia Berbec

Dacă ești căsătorit sau implicat într-o relație stabilă, relația ta cu partenerul de viață va fi în continuare nemulțumitoare o bună parte a anului. N-ar fi exclus nici ca acesta să se confrunte cu probleme de tot felul, care te vor afecta și pe tine. Începând din luna octombrie conjunctura se va ameliora și, cel puțin din punct de vedere sentimental, lucrurile vor evolua mult mai bine. Comunicarea cu partenerul va evolua excelent și veți reuși să depășiți nemulțumirile de până acum.

Zodia Taur

În prima jumătate a anului șansa va fi de partea ta, dar în plan sentimental lucrurile nu vor evolua chiar așa de bine. Relația cu ființa iubită va fi destul de agitată și oricând pot izbucni tot felul de nemulțumiri. Pe de altă parte, farmecul personal va ieși în evidență și te vei bucura de aprecierile persoanelor de sex opus stârnind gelozia partenerului. Începând din luna octombrie nemulțumirile tale în plan sentimental se vor accentua așa că va trebui să te porți cu prudență.

Zodia Gemeni

O bună parte din acest an vei fi nemulțumit și vei trăi un sentiment de nerealizare în plan afectiv. Ți-ai dori mai multă stabilitate în viața ta sentimentală, dar lucrurile nu vor evolua așa cum îți dorești decât spre sfârșitul anului. Începând din luna octombrie neînțelegerile care te-au apăsat atâta vor începe să se rezolve și asta te va face mai încrezător, mai optimist. Șansa va începe să-ți surâdă din toate punctele de vedere însă din luna iulie așa că, până la sfârșitul anului cu siguranță vei avea o bucurie și în plan sentimental.

Zodia Rac

În prima jumătate a anului chiar dacă vei avea tot felul de nemulțumiri echilibrul afectiv va fi asigurat datorită relațiilor cu prietenii. Aceștia te vor aprecia, iar sprijinul lor te va ajuta să te simți în largul tău. Dacă ești căsătorit fii cât se poate de atent căci relația cu partenerul s-ar putea deteriora în intervalul mai-octombrie. Nemulțumirile tale în plan sentimental se vor accentua pe măsură ce se va apropia sfârșitul anului. Dorința de a-ți consolida relația de dragoste va fi mare, dar nu vei reuși să o pui în practică.

Zodia Leu

La începutul anului sentimentele tale vor fi mai profunde chiar dacă nu vei reuși să-ți petreci prea mult din timpul liber în compania ființei iubite. Mai ales în lunile ianuarie și februarie te vei putea bucura de sprijinul acesteia pentru rezolvarea unor chestiuni cu care te confrunți la serviciu. N-ar fi exclus nici ca aceasta să aibă unele realizări care te vor bucura în egală măsură și pe tine. După luna iulie te vei bucura de multă simpatie oriunde te vei duce, îți vei face prieteni noi și acest lucru te va stimula din punct de vedere emoțional.

Zodia Fecioară

Sentimentele tale sunt mai profunde decât în mod obișnuit și de aceea comunicarea cu partenerul de suflet devine tot mai importantă pentru tine. Totuși, inițiativele tale în plan profesional au șansă de succes mai de grabă la începutul anului. În intervalul mai-octombrie vor exista tot felul de nemulțumiri care vor determina discuții aprinse. N-ar fi exclus să fie vorba de neînțelegeri pe teme financiare. Spre sfârșitul anului este posibil să te confrunți cu o situație inedită căreia însă îi vei face față cu brio.


Zodia Balanță

Trăiești un sentiment de însingurare, de nemulțumire căci totul îți iese greu și încet. Mai ales dacă ești căsătorit nemulțumirile din relația cu partenerul te apasă constant. Primele două luni ale anului se vor arăta mai relaxate și ai putea să ajungi la o înțelegere cu ființa iubită. Din păcate, intervalul mai-octombrie se arată deosebit de tensionat, iar nevoia de a face schimbări radicale în viața ta sentimentală se va accentua. Reacțiile bruște, impulsivitatea te-ar putea conduce pe căi greșite, așa că încearcă să fii prudent!

Zodia Scorpion

Cel puțin în prima jumătate a anulu vei avea parte de o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Relația cu partenerul se îmbunătățește, se consolidează și reușiți să vă puneți de acord asupra oricărei chestiuni. Entuziasmul sentimental va atinge limita superioară iar clipele petrecute în compania ființei iubite vă vor ajuta să vă simțiți excelent. Veți face planuri de viitor și veți începe chiar să le puneți în practică. Spre sfârșitul anului chiar dacă relația cu partenerul va evolua bine vei avea unele nemulțumiri care-ți vor crea un sentiment de însingurare.

Zodia Săgetător

Începutul anului nu-ți va aduce evenimente deosebite, iar relația cu ființa iubită va evolua liniar. Lunile mai-octombrie vor fi însă destul de tensionate și este posibil să apară unele neînțelegeri pe teme financiare. N-ar fi exclus nici ca partenerul să se confrunte cu unele probleme în această direcție și să aibă nevoie de sprijinul tău. Relația voastră are toate șansele să fie consolidată începând cu luna iunie. Dacă ești căsătorit partenerul ar putea avea o realizare mai deosebită, dacă nu ai putea lua o decizie în acest sens.

Zodia Capricorn

Din punct de vedere sentimental șansa va continua să fie de partea ta până în luna iunie. Calitățile tale nu vor trece neobservate și oriunde te vei duce te vei bucura de simpatia persoanelor de sex opus. Mai ales dacă ești căsătorit unele nemulțumiri ar putea să apară în a doua jumătate a anului, până în luna octombrie. Este posibil și ca în cămin să apară necesitatea unor schimbări ce va genera dezbateri aprinse, uneori obositoare cu partenerul.

Zodia Vărsător

Cel puțin la începutul anului interesul pentru situația sentimental nu va fi nemaipomenit. Atenția ta se îndreaptă spre alte direcții și n-ar fi exclus ca partenerul să se simtă neglijat. Începând din luna iulie vei avea ocazia să-ți îmbunătățești relația cu ființa iubită, sau dacă ești singur să faci o cunoștință ce va corespunde exigențelor tale. Oricum, a doua jumătate a anului îți va aduce realizări la care nici nu sperai și fiecare clipă petrecută în compania persoanei iubită te va ajuta să te simți excelent.

Zodia Pești

Cel puțin în prima parte a anului vei avea o perioadă deosebit de agitată în relația cu partenerul. Vor exista tot felul de neînțelegeri care pot degenera lesne în certuri mai ales din cauza impulsivității tale. Controverse ar putea să apară și din motive financiare, așa că ar fi de dorit să eviți să-ți susții punctele de vedere cu prea mare înverșunare. Începând din luna iulie situația se va relaxa și vei reuși să găsești puncte comune în dezbaterile cu partenerul de viață. Oricum, sfârșitul anului va fi mai liniștit decât începutul lui.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T