Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Semnificatia planetei Venus in zodii

Autor: Astrolog Cristina Vanea I 18 Iunie 2010 I 5472 vizualizari


In astrologie, planeta Venus simbolizeaza dragostea, frumusetea, luxul, arta, talentul artistic si bunul gust. Pozitia acestei planete in fiecare zodie determina reactia si viziunea ta asupra elementelor pe care Venus le reprezinta.

Venus în Berbec
Nativul care are Venus în zodia Berbecului este o persoană cu un deosebit entuziasm sentimental. În dragoste este fierbinte, dar reacționează brusc la ofense ușoare. Atunci când este îndrăgostit, îi vine greu să-și înfrâneze afecțiunea. Pe de altă parte acest nativ nu va fi foarte romantic, ci va ceda mai degrabă la pulsiunile erotice. Se va plictisi destul de repede și de aceea va avea tendința de a se va implica cu ușurință în aventuri de tot felul, iar sentimentele sale nu se vor arăta a fi de durată.

Venus în Taur
Acest aspect conferă nativului senzualitate și emotivitate, precum și nevoia de siguranță și stabilitate în plan afectiv. Sentimentele sale sunt profunde, dragostea sa va fi una elevată. Nativul va fi pasional și cam posesiv. Așa deci, cu toate că sentimentele sale sunt calde, că este tandru și pasional, va avea veșnic tendința de a considera că ființa iubită este proprietetea sa. Va avea o natură voluptoasă, afectuoasă din punct de vedere al simțurilor și inimii. Sentimentul de dragoste se instalează lent, dar este de durată.

Venus în Gemeni
Prezența lui Venus în zodia Gemenilor conferă nativului abilități sociale, îi dă posibilitatea de a-și face ușor prieteni, dar din păcate sentimentele sale sunt superficiale, iar el prea puțin implicat. Este dominat de dragostea pentru joc, pentru flirt. Nativul posedă o manieră încântătoare de exprimarea afecțiunii, dar cum este cam instabil, este puțin probabil că va rezista mult timp într-o relație. Fiind un nonconformist, nu se împiedică de responsabilitățile pe care le implică o căsătorie sau o relație stabilă.

Venus în Rac
Este o persoană extrem de sensibilă, având o mare nevoie de securitate, de certitudine. Dragostea unui astfel de nativ este loială, devotată și profundă, dar mai rezervată. Are nevoie de tandrețe, dar nu va arăta niciodată ce simte până nu va fi sigur că se bucură de toată dragostea partenerului. Manifestările sale în plan sentimental vor fi pline de tandrețe, de blândețe, emoțiile sale vor fi sincere. Va dori să-și întemeieze o familie, să se bucure de liniștea și căldura căminului.

Venus în Leu
Această conjunctură aduce o mare nevoie de manifestare în plan sentimental. Pe de altă parte, răspunsurile la nivel emoțional vor fi oneste și calculate. Pasiunile sale sunt puternice și arzătoare. Trăirile sale sunt strâns legate de loialitate, căldură, sinceritate. Îi place să se bucure de viață și este de așteptat să se implice în tot felul de relații. Gustul pentru frumos se dezvoltă constant și va aprecia mult bijuteriile, hainele elegante, confortul în cămin. Are o oarecare tendință de a dramatiza, ceea ce îl poate pune în situația de a avea discuții cu partenerul de viață.

Venus în Fecioară

Naitivul cu Venus în zodia Fecioarei este extrem de rezervat în manifestarea sentimentelor, discret, timid, pudic. El are tendința de a-și controla sentimentele prin rațiune. Emoțiile sunt analizate cu atenție, iar lipsa de căldură poate genera neînțelegeri în relația cu partenerul. Această conjunctură conferă un puternic atașament față de familie și chiar și față de rudele mai îndepărtate. De asemenea, va determina nativul la o căsătorie mai târzie. Moralitatea în dragoste este extrem de importantă pentru persoana care are în horoscop acest aspect.

Venus în Balanță
Implicarea în chestiunile sentimentale ale nativului cu acest aspect este maximă. Caracterul său este delicat, rafinat, armonios. Este plin de farmec și are un suflet extrem de sensibil. Are nevoie de un partener și niciodată un astfel de nativ nu se va simți împlinit dacă nu va fi implicat într-o relație sentimentală. Este o persoană romantică, entuziasmul sentimental atingând adesea cote maxime. Are nevoie de a se implica în activități sociale, este un bun prieten, dar comod și lipsit de simț practic.

Venus în Scorpion
Beneficiarul unei astfel de conjuncturi va avea o natură pasională, cu sentimente profunde. Va fi posesiv și cam intolerant în relația cu ființa iubită. Pe de altă parte exprimarea sentimentelor va fi mai dificilă, înregistrându-se adesea un blocaj în această direcție. Interesul pentru sexualitate este mare, emoțiile sunt deosebit de profunde, sentimentele sale putând trece în timp scurt de la iubire la ură. Nativul va avea un magnetism puternic, dar intoleranța îi va încurca adesea planurile.

Venus în Săgetător
Nativul cu Venus în Săgetător în horoscopul său va reacționa energic și uneori neașteptat la stimulii emoționali. Își exprimă sentimentele în mod deschis și se lasă condus de impulsurile emoțiilor sale. Adesea sentimentele sale sunt înflăcărate, dar trăirile sale nu sunt foarte profunde. Are nevoie de multă independență și de aceea se poate spune că nu este un partener prea confortabil.

Venus în Capricorn

Emoțiile acestui nativ sunt cenzurate, în anumite momente chiar blocate. De fapt el își stăpânește emoțiile pentru a se autoproteja. Este o persoană prudentă și nu se va manifesta până nu va fi sigur că este înțeles și apreciat. În relațiile sociale acest nativ adoptă o atitudine plină de tact și ține întotdeauna cont de sentimentele celorlalți. Manifestările sale afective sunt rezervate, trăirile introvertite și nu reușește decât cu multă greutate să-și manifeste sentimentele. Este fidel și deosebit de profund atașat de partener.

Venus în Vărsător
Nativul care se bucură de această conjunctură va fi idealist, dar și neimplicat. Astfel, într-o relație, el va pune accentul pe independența personală pe care partenerul va trebui să i-o accepte. Reacționează capricios și apreciază relațiile nonconformiste ce înfruntă constrângerile sociale. În orice relație se implică el are nevoie de o comunitate de idei, de schimburi intelectuale, altfel nu se va simți împlinit. El arată un interes deosebit pentru viața dsocială și relațiile intelectuale.

Venus în Pești
Nativul dă dovadă de tandrețe, de afectivitate devotată partenerului și nu numai. El este deosebit de implicat în problemele ființei iubite și trăiește adesea, alături de aceasta, stări de tot felul. Dă dovadă de o deosebită sensibilitate, ceea ce îi permite să exprime sentimente sincere, dar în forme incerte. Totuși sentimentele sale sunt instabile, are tendința de a-și exagera nemulțumirile, ceea ce pate genera neînțelegeri în relația cu partenerul.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T