Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2021
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
Semnificatiile planetei Marte

Autor: Astrolog Cristina Vanea I 4 Decembrie 2010 I 3760 vizualizari


Marte reprezintă cantitatea și calitatea energiei de care dispune nativul. Acest astru este planeta dragostei fizice, a dorinței, a pasiunii, a energiei sexuale. El reprezintă o latură esențială a conduitei manifestate de manifestarea instinctelor afective. Poate fi considerată ca un principiu masculin, impuls care obligă să acționeze energic, comunică siguranță, încredere în sine, forță, dorința de a lupta, de a lua inițiative.

Marte în Berbec

Nativul va avea un temperament puternic, un caracter entuziast, energic, impulsiv, îndrăzneț, cu gustul acțiunii și al cuceririi. El este mai mult pasional decât cerebral și are multă energie pe care dorește să o pună în slujba independenței și autorității. Energia abundentă de care dispune va fi direcționată spre propria afirmare, reacționând brusc și oarecum agresiv la orice lezare a independenței sau autorității sale.

Marte în Taur
Subiectul beneficiază de o forță fizică mare, de o bună capacitate de efort, spirit de decizie. Energia sa este controșată, calmă și orientată spre acțiuni practice. Senzual și afectuos, nativul devine foarte posesiv atunci când se implică într-o relație pasională. Această onjunctură favorizează mai degrabă femeile decât bărbații. Oricum, sexualitatea acestei persoane este foarte puternică. De asemenea, conjunctura aduce încredere și mobilitate.

Marte în Gemeni
Această conjunctură stimulează comunicarea și simțul răspunderii. Subiectul adoptă un comportament activ, are spirit critic și dă dovadă de sinceritate. Posedă o natură senzuală ce apreciază sexul, dar care alege calea exprimării psihice a dragostei. Viața sa sentimentală este fondată pe intelectualitate și întotdeauna într-o relație va conta mult capacitatea de comunicare a partenerului. De asemenea, acest nativ va avea nevoie să-și dezvolte capacitatea de concentrare, căci agitația, starea de neliniște produc o irosire a forțelor.

Marte în Rac

Energia este folosită cu economie și protector. Originalitatea, independența și intuiția sunt foarte bine marcate, dar apare o puternică emotivitate. În fața opoziției, nativul tinde să-și dezvolte o forță de inerție. Dorințele îi sunt puternice și senzuale. De altfel, această conjunctură stimulează instinctele, sentimentele, imaginația, tenacitatea. Uneori, subiectul este prea autoritor, ceea ce ar putea duce la dificultăți în viața de familie.

Marte în Leu
Subiectul este energic și îndrăzneț, conștient de valoarea sa. Are simțul responsabilității și o voință impulsivă. Dorințele lui sunt impulsive, pasionale, ardente, iar energia exuberantă. Magnetismul, farmecul personal îi permit adoptarea unei conduite variate și a unui comportament care va fi aprobat de cei din jur. Nativul are o sociabilitate naturală, dar emoțiile se exprimă mult mai ușor prin activități artistice și dragoste pasionala pentru viață.

Marte în Fecioară

Nativul își va folosi energia în scopul realizării unor strategii de atingere a perfecțiunii. El este îndemânatic, ingenios, utilizându-și voința în domeniul practic. Puterea combativă tinde să se afirme fie într-o manieră irascibilă, fie într-o manieră disciplinată, strategică. În plan sentimental, această conjunctură diminuează sensibilitatea și determină o atitudine critică și calculată.

Marte în Balanță
Subiectul este senzual și tumultuos în iubirile sale. El este condus de un puternic stimulent social care se revarsă, datorită sensibilității, în dragoste și în căutarea propriei armonii. Având impresionabilitate emoțională, energia sa se orientează spre ceilalți. Comportamentul său reflectă dorința alternativă de a nu se angrena în luptă, dar și de a se proteja în mod eficient. Se îndrăgostește cu ușurință, dar nu trage concluzii din decepțiile sale.

Marte în Scorpion
Această conjunctură conferă energie puternică, rezistență, curaj, combativitate, gustul secretului. Datorită magnetismului puternicpoate obține, maximum din punct de vedere spiritual și material sau să dărâme pe cineva numai prin forța gândului. Nativul ar trebui să învețe să privească autocontrolul ca scop constant al vieții pentru a reuși direcționarea energiei spre acțiuni obiective, benefice. Pasiunile sale sunt deosebit de profunde și din păcate merge pe principiul totul sau nimic.

Marte în Săgetător
Nativul are un gust dezvoltat pentru argumentare, discuții, franchețe. Conjunctura stimulează optimismul, entuziasmul, activitățile în aer liber. Energia mai este îndreptată spre dragostea generalizată, dar riscă să piardă esențialul în viață. Condus de dragostea pentru libertate, de spiritul novator. Este posibil ca lipsa de conformism să provoace un scepticism acut în care subiectul să se agite și să se încurce în propriile păreri și accțiuni.

Marte în Capricorn
În această poziție, Marte îi oferă nativului un bun control al acțiunilor și limbajului. Subiectul uneori energic și gânditor, dar adesea dur, este interesat de reușită pe drumul social, personal și material. Dovedește o mare stăpânire de sine, simțul responsabilității, perseverență, tendința de a comanda. Dorințele sale sunt pasionate și persistente.

Marte în Vărsător
Această conjunctură originalitatea, independența, umanismul. Subiectul dovedește abilitate manuală, ingeniozitate, dar și voință stabilă, legată de o cauză sau o idee. El luptă mult pentru binele celorlalți, reușind să facă din stimulentele sociale centrul preocupărilor sale. Manierele directe și dorința de utilitate provoacă un comportament pasionat. Există o tendință spre acțiuni imprevizibile, ceea ce poate antrena conflicte cu cei apropiați.

Marte în Pești
Conjunctura conferă nativului senzualitate și receptivitate, dar și bunăvoință și inconstanță. Nativul are capacitatea de a selecta activitățile care nu consumă prea mult psihicul și de a învăța să urmăreacă scăderea reflexelor și puterii sale. Va încerca prea mult chiar și în domeniul dragostei, va fi n idealist. În adâncul ființei sale, subiectul își dorește să îi ajute pe alții și încearcă să aibă reacții pozitive în toate împrejurările.

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T