Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2020
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Sfatul Feng Shui de astazi 15 august 2008

Autor: I 15 August 2008 I 3471 vizualizari

BOLUL CANTATOR PENTRU PURIFICAT (partea I-a)


Cea mai buna metoda pentru a asigura continuitatea unui bun feng shui al casei, biroului sau sediului firmei este de a purifica spatiul in care traiesti si a invita pe loc norocul. Acest bol este facut din 7 metale dupa o formula secreta. Aurul reprezinta soarele, argintul reprezinta luna, fierul reprezinta Planeta Marte, cuprul reprezinta Planeta Marte, aluminiul reprezinta Planeta Jupiter, zincul reprezinta Planeta Mercur si plumbul reprezinta Planeta Saturn. Formula secreta dupa care sunt amestecate aceste 7 metale asigura un sunet care poate purifica spatiul inconjurator, care poate sa miste din loc si sa transforme energia negativa, stagnanta intr-una pozitiva, in miscare, sa alunge spiritele rele si fantomele (deoarece ele nu suporta acest nivel de rezonanta).

Trebuie lovit cu ciocanul de lemn de 3 ori, apoi ciocanul trebuie frecat de marginea bolului, in sensul acelor de ceasornic, pana va produce niste sunete fascinante cu o rezonanta armonioasa.


Calitatea sunetului pe care il scoate bolul depinde, pe langa materiale si dimensionare corecte, si de abilitatile tale. Trebuie sa exersezi pana cand vei obtine un sunet cat mai clar si pur. Ai nevoie de rabdare. Trebuie sa fii intr-o stare de calm interior si sa nu fii deranjat.

Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T