Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2020
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi
Sfatul Feng Shui de astazi 16 iulie 2008

Autor: efengshui.ro I 16 Iulie 2008 I 2738 vizualizari

Cifra SASESASE este SERVIABILUL. Numarul sase este punctul din serie in care individul incepe sa recunoasca faptul ca nevoile celorlalti sunt la fel de importante ca ale sale. Sase este o combinatie dintre un numar par si unul impar (2x3). Aceasta dubla vibratie a prietenosului Trei face din Sase un numar foarte sociabil si, prin aceasta, un numar cu care celelalte pot relationa cu usurinta.

Mitul care ilustreaza cel mai bine energia lui sase este legenda celor sase munci ale lui Hercule, printre care si curatarea grajdurilor lui Augias. Acestea erau niste adaposturi uriase, in care regele Augias isi tinea pretuita sa turma de vite si care nu fusesera curatate de multi ani. Se spune ca balegarul era cauza bolilor si molimelor din zona, astfel incat curatarea acestor adaposturi era vitala. Hercule a deviat cursul unui rau din apropiere si a inundat grajdurile. Astfel a salubrizat intreaga zona si a restabilit pacea si sanatatea.

Sase reprezinta numarul zilelor Creatiei Divine. Steaua cu sase colturi reprezinta unirea umanitatii cu Dumnezeu. Sase este creativitatea, arta, ritmurile vietii. Sase va servi cele mai inalte idealuri de adevar si dreptate.


In feng shui-ul stelelor zburatioare, steaua alba 6 a cerului (Wu Qu) reprezinta autoritatea si puterea, dar si singuratatea celui ajuns la varf. Este considerata, in general, o stea buna, care, daca intalneste forme frumoase si combinatii ale stelelor zburatoare benefice, aduce putere, autoritate, promovare, faima, recunoasterea sociala, a meritelor si a muncii depuse, noroc in cariera, functii de conducere, dar si responsabilitati mai mari, noblete, demnitate, bunavointa, mentori. Daca intalneste forme urate poate aduce boli ale capului si nervilor, ale intestinului gros, ale plamanilor, decaderea din functia detinuta, singuratate, lipsa mentorilor si a persoanlor de ajutor.

Mai este considerata si o stea care poate aduce bogatie, iar pozitionarea ei in 2008 in Nord, sectorul carierei, este excelenta pentru cei care vor sa promoveze in functie, sa se imbogateasca, pentru politicieni, conducatori si pentru orice detine o functie de conducere. Vor beneficia in mod special cei care au o usa principala in nord sau biroul sau alta incapere in care isi petrec mult timp.

Unii maestri feng shui considera ca localizarea acestei stele in dormitor nu ar fi tocmai benefica si recomanda afisarea unor obiecte si decoratiuni albastre (cearceafuri, asternuturi de pat, covoare, draperii, cuverturi).

Irina Bejenaru,
Expert feng shui
tel: 0720.111.068
www.efengshui.ro
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T