Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac Chinezesc - Bivol

Caracteristici generale
Serios, cu o vointa de fier, cinstit , rabdator si faorte disciplinat, copilul bivol nu se plinge niciodata. Dar daca se considera nedretatit fiti siguri ca va actiona cu toata incapatinarea pentru a obtine ceea ce crede el ca i se cuvine. Nu accepta sa-l mituiti sau sa-l obligati sa faca ceva necinstit. Va fi un elev bun, un student eminent si isi va asuma toata responsabilitatea pentru
faptele sale, dar pentru ca este un copil tacut si naiv nu-si va dezvalui nimanui sentimentele.

Curajos,foarte muncitor si linistit,adultul bivol isi urmareste cu tenacitate interesele fara a nereptatipe cei din jurul lui. O astfel de persoana este foarte devotata familiei si prietenilor, iar la locul de munca inspira admiratie si respect. Chiar daca va ocupa functii cu multa responsabilitate, fiti siguri ca nu va da gres inceea ce intreprinde. Poti sa ai incredere in cuvintul lui pentru ca isi va tine promisiunea facuta. Se intelege ca nu accepta esecul,iar subordonatilor sai le cere loialitate.

Neindeminatic, guraliv si stingaci in dragoste, daca veti accepta sa va casatoriti cu el, nu va va dezamagi niciodata. Sigur va va asigura un trai linistit si decent din care nu va va lipsi nimic. Cu femeia bivol, harnica, rationala si buna gospodina veti avea o viata linistita. Va va inconjua cu toata dragostea si va va asigura tot confortul.

Dar cum toti avem o parte a caracterului nostru care nu ne onoreaza, aveti grija pina unde intindeti rabdarea boului. Nu uitati atacul unui taur furios care va inlatura pe oricine din calea lui. Si chiar daca are destul de rar astfel de accese de furie este bine sa nu-i taiati calea. Sa nu mai spunem ca poate fin un tip autoritar, fara tact, dur si arogant atunci cind este pus in situatii nedrepte. Atunci va va declara razboi. Dar cum rabdarea boului este proverbiala, sa nu uitam ca mindrul bou este tipul care isi va iubi si respecta familia si ii va asigura o viata linistita, asa cum in afaceri chiar numai prin prezenta lui garanteaza succesul firmei.

Bivolul de Metal 1901-1961
Cei sub acest semn mucesc mai din greu si au mai multe scrupule decat ceilalti chiar si decat alti Bivoli. Intotdeauna sunt indrazneti si nu se vor opri de la nimic pentru a-si atinge scopul. Ca si ceilalti Bivoli, sunt persoane de incredere si pe care te poti baza dar nu sunt genul care sa-si exprime sentimentele liber. Au o tarie de otel cu o dorinta pe masura. Adesea, aceasta putere il va face dificil sa se identifice cu sentimentele celor din jur. Bivolul este intotdeuna saritor in a-si apara ce crede el ca este adevarat si nu va renunta pana nu va dovedi ce stie el ca e adevarat.

Bivolul de Apa 1913-1973
Elementul Apa ii da Bivolului flexibilitate si libertate. Munceste din greu, este sistematic si sunt printre cei mai spontani. Sunt mult mai pregatiti decat ceilalti Bivoli in a recunoaste punctul celorlalti de vedere si se gandesc la ideile si sugestiile acestora, fiind usor de lucrat cu ei intr-un mediu de afaceri. In general iau in considerare sentimentele celorlalti si prin asta sunt buni colegi de camera sau parteneri. In plus, sinceritatea si rabdarea lor asigura popularitatea printre prieteni si membrii familiei.

Bivolul de Lemn 192S-1985
Intelegator si drept este apt sa schimbe si sa accepte noi idei. Au o atitudine liberala care le da abilitatea de a aprecia valoarea de a face parte dintr-o echipa iar ceilalti membrii ai echipei respecta principiile inalte ale Bivolului de Lemn. Sunt increzatori in fortele proprii dandu-le un aer de autoritate ascunsa. Sunt adesea alesi conducatori sau purtatori de cuvant. Sunt foarte devotati celor pe care ii iubesc si au relatii puternice.

Bivolul de Foc 1937-1997
Focul le ofera calitati dinamice. Capacitatile de a conduce sunt enorme asa ca ei ocupa in general pozitii importante la locul de munca si in comunitate. Sunt capabili sa fie foarte obiectivi dar acestia pot prezenta un comportament temperamental, impulsiv in procesul luarii deciziilor. Acest lucru poate fii periculos pentru ca pot da la o parte idei valoroase. Sunt loiali si devotati familiei.

Bivolul de Pamant 1937-1997
Cel mai demn de incredere dintre toti Bivolii. Elementul Pamant echilibreaza multe dintre caracteristicile negative ale acestuia. Au o gandie buna, o caracteristica utila in atingerea succesului financiar. Ceilalti tind sa se apropie de acestia datorita sigurantei, sinceritatii si ambitiilor modeste ale acestora.


Vrei concediu? Click aici!

 

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Citeste si alte informatii despre Bivol si despre tine

 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T