Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2300
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac Chinezesc - Maimuta

Caracteristici generale
Curios si neascultator, ca orice maimutica, acest copil optimist si inteligent nu va accepta niciodata infrangerea. Va profita de slabiciunile celor din jur si cu o privire sugubeata si un zambet ingeresc va obtine tot ce isi doreste, chiar daca initial erati pregatit sa o pedepsiti pentru nazbatiile facute. Cu ingeniozitatea si ambitia sa va incerca in permanenta sa se autoperfectioneze si daca este posibil sa cunoasca tot. Dar la fel de bine poate fi egoist si impertinent si chiar daca el nu prea ofera altora nimic din ce are,va va obosi cu pisalogeala sa pana ii veti da ce cere. Este bine sa-l educati sa priveasca cu seriozitate problemele pentru ca in viata nu se rezolva totul prin linguseli.

Cu o personalitate stralucitoare, inteligenta si realista, maimuta adult va avea succes in tot ce intreprinde in viata. Va rezolva problemele complicate cu mare usurinta si este greu de depasit cind isi propune ceva. Se respecta prea mult ca sa piarda, dar nu acelasi lucru simte pentru dvs. si nici nu va va acorda increderea ei. Considera ca nu exista adversari pentru ea.

Dar nu va faceti probleme. Acolo unde nu reuseste prin intelinegenta si linguseli[in lupta pentru putere sau bani], veti cunoaste cealalta fata a maimutei. Ingamfata, invidioasa, rea si zgarcita, va minti si va insela fara scrupule [maimuta nu?], ca doar este in interesul ei. Si uite asa, isteata maimuta va pacalit din nou si pana sa va dati seama ca aveti de-a face cu un sarlatan, veti cadea din nou in plasa precautei maimute, care oricum va folosi drumul cel mai drept pentru a iesi din orice incurcatura.

Daca in general maimuta este muncitoare si desteapta nu inseamna ca nu are si destul noroc. Pentru asta este o luptatoare neobosita , cu o incredere enorma in propria persoana si isi traieste succesele cu o nemasurata bucurie. Nu o suspectati numai de rele. Ea nu intra in afaceri fara folos, avind o puternica dorinta de a-si asigura viitorul si deci va recunoaste intotdeauna o ocazie favorabila.

Frumoasa, provocatoare si vesela, doamna maimuta, este cel mai fin observator. Nu vorbeste ce nu trebuie si prevazatoare cum o stim, va planifica exact ce are de facut. Am spune omul potrivit l a locul potrivit. Este o buna gospodina, ii place sa se imbrace obisnuit si va fi o buna colega si prietena, daca nu are alte interese.

In dragoste, barbatul maimuta este foarte exigent si incearca sa-si domine partenera.

Maimuta de Metal 1920-1980
Convingator si pasionat, aceasta Maimuta este o persoana calda. Se bucura de succes datorita naturii sale hotarate si ambitioase. Munceste din greu pentru a-si cladi drumul spre succes si prefera sa lucreze singur. Sunt angajati loiali, intotdeauna pregatiti si plini de tact cu raspunsuri se management superioare. In dragoste sunt la fel de loiali.

Maimuta de Apa 1932-1992
Apa confera Maimutei sensibilitate. Este usor ranit de cuvintele sau actiunile celorlalti. Pentru protectie, Maimuta afiseaza o fata de gluma, preferand sa nu-si impartaseasca emotiile sau sentimentele celorlalti. Daca isi joaca cartile bine si daca sunt atenti pot avea succes. Dar daca sunt distrasi, acestia devin consumatori de barfa sau alte actiuni bagacioase.

Maimuta de Lemn 1944-2004
Maimuta de Lemn este o persoana isteata, vicleana. Sunt practice si poseda cunostinte de cum merg lucrurile. Au o indemanare pentru comunicarea cu ceilalti si exceleaza in tehnologia informatiilorsi a limbajului. Aceste Maimute se descurca cu toate genurile de oameni cu liniste si gratie. Muncesc din greu si isi aplica spiritul practic in munca lor.

Maimuta de Foc 1956-2016
Focul ii confera Maimutei fermitate. Ii da vitalitate, putere si durabilitate. Acesti oameni isi doresc ce e mai bun. Poate fi schimbator atunci cand isi alege un partener.

Maimuta de Pamant 1908-1968
Aceste Maimute sunt cam ca la carte. Sunt harnici, motivati, sinceri si in care poti avea incredere. Sunt calmi si stapaniti, si intr-adevar preocupati de binele celorlalti. Sunt seriosi in legatura cu ocupatiile si prieteniile lor sunt demni de incredere. Maimetele de Pamant se dedica complet cauzelor si oamenilor dragi si in care cred. Cer respect si pot realiza atunci cand nu au primit ce au meritat.

Vrei concediu? Click aici!

 

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 

Citeste si alte informatii despre Maimuta si despre tine

 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T