Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Capricorn

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Asa cum unii se manifesta prin vorbe sau prin comportament, Capricornul se manifesta prin munca sau diverse activitati care implica efort, elaborare. N-ar fi nimic rau in asta daca nu ar face excese. Insa, de multe ori Capricornul munceste fara discernamant. In societate este retras, sta deoparte, nu vede in actul comunicarii un mod de cunoastere, ci, pur si simplu banala posibilitate de a transmite diverse informatii despre unele intamplari. Capricornul nu este tipul speculativ, el intotdeauna spune ce exista, ce stie el clar ca exista. Capricornul este bine implantat in prezent. Trecutul nu-i da fiori deosebiti, viitorul nu-l intereseaza. N-o sa auziti niciodata un Capricorn facand planuri. Daca va inainta, o va face orbeste, punctul final fiind seara la culcare. Ce va fi maine, va vedea maine. Ii plac banii, dar nu stie sa-i cheltuie. Cand risipeste, o face cu stangacie. Belsugul in bucataria unui Capricorn nu inseamna o mie de feluri de mancare, ci o tona dintr-un singur fel. Poate cel mai mare defect al sau este acela ca este teribil de incapatanat. Daca-l pui la ambitie, refuza pana si cele mai elementare si logice gesturi. Nu da inapoi un pas, cu pretul vietii.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T