Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Zodiac European - Pesti

Horoscopul calitatilor negative
Acest zodiac nu este propriu-zis, al defectelor. Este al calitatilor negative. Orice insusire sufleteasca poate avea semnul plus sau minus, dupa capacitatea noastra de a ne impune un semn sau altul. De pilda generosul si risipitorul au aceiasi insusire dar cu semne diferite. Pentru primul este o calitate, pentru ultimul este un defect. De fapt, defectul este o calitate ingrosata exagerat. Asadar, zodiacul defectelor se afla la un pas de cel al calitatilor. La un pas, deci la foarte mult pentru ca acest pas trebuie facut.
Exista un program, nascocit probabil de cinava care nu putea sa sufere nativii din Pesti, proverb care te indeamna sa tii gura inchisa si urechile ciulite, daca vrei sa castigi in viata. Pestii nu considera ceva mai placut in viata decat sa vorbeasca. In mod sigur zicala „Mut ca un peste” nu face aluzie la semnul zodiacal omonim. Aceasta exasperanta aptitudine a Pestilor este insa rezultatul unui alt defect, mult mai grav si mai greu de remediat. Pestii sunt idealisi, iar aceasta calitate se transforma in defect in marea majoritate a cazurilor: devin dogmatici. Din cauza radicalismului sau in principii, pestele va avea sau dusmani sau prieteni. Va fi urat sau iubit. Nimeni nu-l va privi cu indiferenta. Foarte sceptic in ceea ce priveste ziua de maine, Pestele poate deveni nesabuit, autoritar, nesabuit. Vrea sa castige astazi totul.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T