Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Capricorn 2013

Horoscop 2013
Horoscop Capricorn – Caracteristici generale 2013
Vei avea parte de un an relaxat, în care problemele cu care te-ai confruntat până acum se vor rezolva mai repede decât te-ai aștepta. Eforturile făcute vor avea rezultate mulțumitoare, chiar dacă va trebui să mai aștepți. Unele neplăceri pot apărea în relația cu prietenii, dar n-ar fi exclus nici ca aceștia să aibă parte de situații mai puțin fericite. Cel puțin în prima jumătate a anului va trebui să muncești destul de mult la serviciu, să faci tot felul de activități de rutină. Nu vei avea motive să fii nemulțumit, dar totuși te vor deranja că nu vei reuși să strălucești nici un pic. În cămin nevoia de a face o schimbare radicală va fi mare și te vei frământa mult pentru acest lucru. Dacă dorești să schimbi apartamentul, spre sfârșitul lunii ianuarie sau chiar și luna februarie ai putea găsi o variantă care să te încânte. În ceea ce privește relațiile cu familia este bine să știi că încăpățânarea și intoleranța nu-ți vor aduce nimic bun.

Horoscop Capricorn – Dragoste 2013
La începutul anului este posibil ca unul dintre prieteni să se confrunte cu o problemă serioasă ceea ce-ți va afecta și ție starea de spirit. Oricum, relația cu prietenii îți va influența în bună măsură echilibrul emoțional, cel puțin în prima jumătate a anului. Începând din luna iulie însă relația cu partenerul se va stabiliza, iar comunicarea cu acesta va evolua din ce în ce mai bine. Toate nemulțumirile de până acum vor fi date uitării și veți trăi clipe excelente împreună. Este o perioadă favorabilă căsătoriei.


Horoscop Capricorn – Cariera 2013
Chiar dacă nu vei avea realizări deosebite în plan profesional vei avea parte de o atmosferă plăcută la serviciu. Va trebui să muncești destul de mult, dar cum ești obișnuit cu asta, nu va fi o problemă pentru tine. în luna februarie este posibil să se producă mici schimbări la slujbă, dar ele vor fi în sensul dorințelor tale, așa că te vor avantaja. Începând din luna iulie ai putea avea relizări în ceea ce privește colaborările. Vei primi oferte tentante în acest sens și vei reuși să faci lucruri deosebite.

Horoscop Capricorn – Bani 2013
Anul va debuta cu cheltuieli serioase așa că, fii foarte atent. Oricum, conjunctura generală este destul de tensionată căci câștigi banii destul de greu și îi cheltuiești cam prea repede. Va trebui să muncești mult pentru a-ți putea păstra nivelul de trai. În luna martie se va ivi ocazia unor investiții, dar ar fi bine să te sfătuiești cu cineva înainte de a porni la drum. După luna iulie șansa de a obține câștiguri suplimentare din colaborări va fi mare și ar trebui să profiți de ea. Anul se va încheia așa cum a început, cu cheltuieli mari.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T