Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Scorpion

Caracteristici generale

Perioada: 23 octombrie - 21 noviembrie

Semn de apa, fix (stabilitate), feminin (introvertit), dominat de planetele Marte (nocturn) si Pluto.
Piatra pretioasa: topazul
Zi norocoasa: marti
Numere norocoase: 3 si 5
Culoare: rosu inchis
Metal: fierul
Locuri prielnice: cele situate langa ape
Verb reprezentativ: „a dori"
Aspectul fizic: statura mitlocie, figura de culoare in general inchisa, par bogat, adesea negru, ochi caprui-negri, picioare lungi.
Zone erogene: Indeosebi organele genitale; coapsele.

Nativul este foarte energic in sensul preocuparilor sale, chiar daca uneori pare foarte linistit si pasiv; aceasta aparenta se produce deoarece se invaluie constant in mister si nu-si destainuie in nicio impreturare aspiratiile, urmand astfel singura cale care, in opinia sa, ii va permite sa castige. Dealtfel, aceasta discretie o manifesta in toate afacerile sale, sentimentale sau materiale si chiar daca uneori devine foarte vorbaret, nu veti afla marc lucru din arhiva sa secreta. Trasaturile ce-l caracterizeaza cel mai bine sunt: dinamismul, dorinta de a invinge.


I se pare firesc sa-si implineasca singur ambittiile, neasteptand in general nimic de la nimeni si fiind in pierdere atunci cand o face. El stie ca daca nu-si ia singur ceea ce doreste nu va parcurge nici jumatate din drumul pe care are de mers pana la „pamantul fagaduintei". Intr-adevar, statistic vorbind, se pare ca cei din aceasta zodie nu se pot astepta la mosteniri, recompense picate din cer sau premii onorifice, tot ceea ce dobandesc fiind rezultatul exclusiv al unei munci indarjite. Asa ca tipurile pozitive ale acestui semn vor avea in permanenta o mare dorinta de munca, ceea ce demonstreaza ca poseda o luciditate remarcabila. De asemenea, ei nu se vor impiedica in pasiuni si interese meschine, ci vor urmari intotdeauna scopuri nobile, vor fi generosi, de o curiozitate si de o sete de cunoastere devoratoare, care vor fi sustinute de o inteligenta vie si patrunzatoare. Acest tablou al scorpionilor pozitivi se poate completa si cu alte trasaturi, precum: curajul, loialitatea, onestitatea si largimea orizontului lor spiritual.

La antipod, scorpionii negativi sunt violenti, distructivi, foarte razbunatori, viciosi, egoisti, deosebit de orgoliosi si de o gelozie devastatoare, adica genul de oameni cu care e periculos sa ai de-a face. Fireste ca, la fel ca peste tot, acestia sunt doar polii teoretici ai calitatilor si defectelor nativilor, situatii ce se intalnesc destul de rar in realitate, majoritatea dintre ei fiind un amestec, in diferite proportii, intre cele doua laturi.

Scorpionul este semnul cel mai posesiv din tot zodiacul si, desi aceasta trasatura poate fi dublata de o mare generozitate, nu agreeaza ideea ca ceva ce-i apartine sa-i fie luat sau folosit fara stirea sa. Ce este al lui, in mod categoric nu poate fi si al altuia si cei ce se joaca cu acest principiu de baza al sau se joaca cu focul. Se spune ca razbunarea lui este cea mai cumplita si mai diabolica dintre toate cate exista si chiar daca acest lucru nu se verifica intotdeauna, e bine sa nu se conteze prea mult pe asta, caci e ca si cum ai risca la „ruleta ruseasca".

Este foarte mandru, uneori chiar sub o aparenta umila si stie in orice moment ce vrea de la viata, ce poate si ce trebuie sa faca pentru planurile sale. Un scorpion dezorientat e cu siguranta bolnav sau trece printr-o stare de depresie de care sufera periodic. O mare calitate a sa este ingeniozitatea de care da dovada in orice situatie mai dificila, situatie ce va fi astfel depasita fara prea mari probleme. Nu este niciodata linistit, ci se agita intr-o directie sau alta pentru a progresa pe calea pe care si-a trasat-o ferm si pe care o are foarte clara si distincta in minte.

Fata de prieteni este loial, generos si sincer, desi pastreaza o rezerva de cele mai multe ori, ce tine de stilul sau de viata, de munca si mai ales de lupta - caci el isi circumscrie toate actiunile sub aceasta ultima notiune. Ceilalti nu trebuie sa se simta jigniti din acest motiv, caci se poate in general conta pe el, atunci cand exista o apropiere sufleteasca reciproca.

Nativii acestui semn (cei impacati cu sine indeosebi) exercita un mare magnetism asupra anturajului si au in privire o putere aproape hipnotica. Dealtfel, legat de acest aspect inconstient al comportamentului lor, sunt foarte preocupati de tot ceea ce are legatura cu ocultismul si, mergand mai departe, de o viziune generala asupra vietii si a morfii, a misterelor existentei umane si ale Cosmosului. De aceea, atunci cand nu au inclinaiii artistice sau comerciale, se vor orienta in aceasta a treia directie, anume spre domeniile ce deschid un orizont extrem de amplu, ca religia ori filosofia.

In toate locurile in care traieste si in toate profesiile in care activeazS, scorpionul are ca dorinta principala sa fie eel mai bun, eel mai capabil, si atunci cand isi atinge acest scop o face in mod firesc, fara sfortari parca, avand insS in spate un mare volum de munca fizica si consum nervos. Ii plac riscurile, tot ceea ce implied pericole si are un pronuntat gust pentru aventura.

Scorpionii sunt parinti foarte buni, atenti la educatia copiilor lor, la dezvoltarea deplina a capacitatilor acestora si la insuflarea unor conceptii corecte si realiste despre lume si viata.
 

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T