Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Zodiac European - Fecioara

Compatibilitati

Compatibilitatile dintre diferite semne ale zodiacului european sunt extrem de importante din cel putin doua perspective. In principal, atunci cand nu exista compatibilitate intre doua semne zodiacale, spunem ca acei doi oameni opereaza in doua registre emotionale complet diferite. Unele semne sunt emotionale si isi definesc astfel viata din perspectiva emotionala, in timp ce altele nu sunt foarte confortabile atunci cand trebuie sa isi inteleaga si sa isi exprime emotiile. Cu toate acestea, a fi compatibil sau incompatibil cu cineva nu este intotdeauna echivalent cu a desena viata in alb si negru. Cu semnele compatibile, va trebui sa depui mai putin efort sa te intelegi, in timp ce cu semnele cu care esti teoretic incompatibil, intelegerea poate sa vina dupa un efort mai mare. Toate lucrurile sunt posibile, nu-i asa?
 
Fecioara
Berbec
 
Nu se inteleg pe termen lung, caci primul e amabil si sistematic, iar cel de al doilea impulsiv si dictatorial; in plus, nu se impaca de loc cu criticile permanente ale fecioarei. Neintelegere si in plan erotic.
Fecioara
Taur
 
Compatibilitate foarte buna; ambele sunt semne de pamant, terestre deci, pragmatice si eficiente. Fecioara admira forta si rabdarea taurului si va fi stimulata in actiunile ei de intelegerea acestuia. Cei doi impreuna fac mai mult decat luati fiecare in parte.
Fecioara
Gemeni
 
Unire buna din punct de vedere spiritual, unde ambii au gusturi artistice dezvoltate, precum si preferinta pentru o vestimentatie frumoasa, proasta insa din punct de vedere sentimental, caci gemenii sunt prea schimbatori pentru stabila fecioara si nu e sigur ca vor putea indura vreme indelungata sagetile critice ale acesteia.
Fecioara
Rac
 
Ar putea merge daca fecioara ar incerca sa inteleaga mai bine firea sensibila si sentimentala a racului si daca ar fi mai atenta cu tirul observatilor sale; e foarte greu insa de presupus asa ceva. La un nivel mai putin profund, racul se poate simti in siguranta alaturi de prevazatoarce si realista fecioara.
Fecioara
Leu
 
Poate fi, cu putin noroc, o combinatie foarte buna. Leul este mai cald si mai intelegator si va imblanzi accentele dure si critice ale fecioarei. Aceasta va fi mandra de societate si sa fie mai retinuta in exprimarea nemultumirilor ei.
Fecioara
Fecioara
 
Sanse impartite de fericire; se pare insa ca in cele din urma relatia lor evolueaza in bine. Se inteleg in trasaturile lor definitorii - analiza, ordine, scrupulozitate, discrete etc. - si daca vor intelege si ca au fiecare limba la fel de ascutita, atunci totul va fi in regula. In caz contrar, e recomandabil sa nu te asezi intre doua fecioare.
Fecioara
Balanta
 
Relatie care scartaie, fecioara fiind uneori exasperata de superficialitatea balantei, iar aceasta de scrupulozitatea primeia, ce i se pare meschina. Ii uneste gustul comun pentru confort.
Fecioara
Scorpion
 
Pot comunica bine, cu conditia ca prima sa nu-l jigneasca pe al doilea, caci acesta e foarte mandru. Fecioara judeca foarte bine, dar ii lipseste intuitia si anvergura scorpionului, iar comportamentul sau i se va parea misterios si o va fascina. Acestuia ii place puritatea fecioarei. Pe plan erotic, se pot ivi unele divergente datorate marelui decalat dintre ei in ceea ce priveste apetitul sexual.
Fecioara
Sagetator
 
Au concepti diferite despre viata si, desi poate exista o atractie initiala, aceasta va disparea relativ repede, caci prima e prea stabila, constanta si casnica pentru gustul sportivului si nestatornicului sagetator.
Fecioara
Capricorn
 
Sanse mari de a avea o casnicie fericita. Ambele semne de pamant sunt exacte, muncitoare si realiste. Pot invata mult unul de la altul. Fecioara este admirata pentru indeminarea si tactul ei din orice domeniu, capricornul pentru capacitatea de efort si de rezistenta.
Fecioara
Varsator
 
Atractie fizica, dar nimic mai mult. Gustul pentru surprize si schimbari al varsatorului o va scoate din sarite pe fecioara conservatoare, care nu apreciaza nici dorinta de libertate a acestuia (ce i se pare exagerata), nici aerul sau usor eteric.
Fecioara
Pesti
 
Exista oarecare riscuri, caci fecioara este prea putin sentimentala si prea critica pentru visatorii si sensibilii pesti. Un ton prea ridicat al primeia ii poate face pe ultimii sa izbucneasca in plans. Depinde deci numai de fecioara de a imbunatati relatia, daca se simte capabila de asa ceva.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T