Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Leu 2012

Horoscop 2012
Horoscop Leu - Caracteristici generale 2012

Pentru nativii din zodia Leu sansele de a evolua în plan profesional sunt în continuare mari. Relația cu superiorii ierarhici este excelentă, iar aceștia apreciază și sprijină inițiativele tale celor nascuti in zodia Leu. Dacă până acum nativii din zodia Leu nu avut o realizare mai deosebită în această direcție, este posibil ca aceasta să apară până în luna iunie. După această lună șansa ii va sustine pe nativii din zodia Leu susține mai ales în activitățile sociale. Relația cu prietenii se va îmbunătății și ori de câte ori cei nascuti in zodia Leu vor avea câte ceva de rezolvat se vor găsi persoane dispuse să ii sprijine. În ceea ce privește relația cu colegii aceasta va fi ceva mai dificilă. Nici sănătatea celor nascuti in zodia Leu nu va fi punctul lor forte așa că ar fi bine să nu neglijeze eventualele simptome cu care se vor confrunta. Spre sfârșitul anului, mai exact începând din octombrie 2012 Saturn va bloca inițiativele nativilor din zodia Leu, așa că va trebui să munceasca ceva mai mult decât în mod obișnuit. Neplăceri ar putea să apară în legătură cu relația cu părinții. Este posibil și ca aceștia să se confrunte cu neplăceri în diverse domenii și să aibă nevoie de sprijin. Acasă pot apărea unele deteriorări necesitând reparații sau renovări.

Horosocop Leu - Cariera 2012


Prima jumătate a anului va fi excelentă pentru cei nascuti in zodia Leu, cel puțin din punct de vedere profesional. Dacă până acum acestia nu au avut o reușită mai deosebită este posibil ca ea să apară în intervalul ianuarie-iunie 2012. N-ar fi exclus ca nativii din zodia Leu să primeasca o ofertă pentru un nou serviciu sau să li se repartizeze alte sarcini semn că toată lumea le apreciază calitățile. Pe de altă parte este bine să știe că în intervalul mai-octombrie 2012 relația cu colegii va fi dificilă și vor colabora greu cu aceștia. În ultima lună a anului există riscul unor dispute aprinse.


Horoscop Leu - Bani 2012

La începutul anului nativii din zodia Leu vor avea niște câștiguri mărunte care le vor permite să isi satifaca micile plăceri. Și luna februarie 2012 se va arăta favorabilă câștigurilor, fie datorită unui succes în plan profesional, sau a unor investiții făcute cu mai mult timp în urmă. Pe de altă parte, și cheltuielile vor fi foarte mari, mai ales în prima jumătate a anului. Este o perioadă în care ar fi de dorit ca nativii zodiei Leu să nu se implice în activități riscante în plan financiar, să evite speculațiile financiare și să nu mizeze sume mari la jocuri de noroc.

Horoscop Leu - Dragoste 2012

La începutul anului sentimentele nativilor din zodia Leu vor fi mai profunde chiar dacă nu vor reuși să isi petreaca prea mult din timpul liber în compania ființei iubite. Mai ales în lunile ianuarie 2012 și februarie 2012 nativii din zodia Leu se vor putea bucura de sprijinul acesteia pentru rezolvarea unor chestiuni cu care se confrunta la serviciu. N-ar fi exclus nici ca aceasta să aibă unele realizări care ii vor bucura în egală măsură și pe nativii zodiei Leu. După luna iulie 2012 cei nascuti in zodia Leu se vor bucura de multă simpatie oriunde se vor duce, îsi vor face prieteni noi și acest lucru ii va stimula din punct de vedere emoțional.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T