Horoscop
european
Horoscop
personalizat
Horoscop
chinezesc
Horoscop
2024
Horoscop
distractiv
Ascendent
calculare
Bioritm
zilnic
Articole
sfaturi

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo mail

 

Horoscop Taur 2013

Horoscop 2013
Horoscop Taur – Caracteristici generale 2013
În prima jumătate a anului șansa ta se va vedea în plan financiar. Oportunitățile de câștiguri vor fi cu siguranță mari în prima jumătate a anului. Ceea ce ți-ai propus să faci în acest an în plan material va trebui făcut între februarie și iunie. În rest, Saturn aflat în opoziție cu zodia ta de naștere, îți va aduce dificultăți de tot felul. Este posibil să apară neînțelegeri în relația cu partenerul de viață, dar n-ar fi exclus nici ca acesta să se confrunte cu o problemă mai deosebită. Oricum, totul îți va ieși numai în urma unui efort susținut. De neplăceri vei avea parte și în ceea ce privește colaborările în care ești implicat. Rezolvări ale problemelor cu care te confrunți pot să apară începând cu data de 27 iunie. De altfel, în a doua jumătate a anului, șansa îți va surâde mai ales în ceea ce privește activitățile intelectuale, examenele sau semnarea unor contracte. O îmbunătățire a colaborărilor s-ar putea înregistra în luna iulie.

Horoscop Taur – Dragoste 2013
Anul nu se anunță îmbucurător, cel puțin din punct de vedere sentimental. Vei trăi un profund sentiment de însigurare și cel mai adesea vei fi nemulțumit de felul în care evoluează relația cu persoana iubită. N-ar fi exclus nici ca aceasta să se confrunte cu dificultăți destul de mari, ceea ce va avea efecte negative asupra relației voastre. O perioadă în care veți putea comunica mai bine va fi cea cuprinsă între iulie-august, când o bună parte din nemulțumirile tale s-ar putea rezolva sau măcar ameliora.


Horoscop Taur – Cariera 2013
Vei trăi o perioadă de frământări în ceea ce privește cariera și ar fi bine să nu încerci să te arunci la proiecte îndrăznețe. Fii prudent și în ceea ce privește comunicarea cu cei din anturajul de la serviciu, deoarece n-ar fi exclus să stârnești invidia unora. Oricum la slujbă se vor țese tot felul de intrigi și ar fi bine să te ții departe de ele. Începutul anului va fi destul de agitat, dar dacă vei reuși să-ți ții firea vei avea parte și de unele realizări. După luna septembrie o problemă de sănătate te-ar putea împiedica să dai randamentul obișnuit.

Horoscop Taur – Bani 2013
Cel puțin în prima jumătate a anului șansa va fi de partea ta în ceea ce privește chestiunile materiale. Chiar dacă în luna ianuarie vor ma fi unele blocaje poți avea încredere că deciziile tale vor fi juste, iar inspirația te va ajuta să câștigi sume importante. Un proiect îndrăzneț ai putea demara în luna februarie. Tot atunci un succes pe care-l vei avea în plan social ți-ar putea aduce și oarece câștiguri. În a doua jumătate a anului șansa la câștiguri se va reduce și lucrurile îți vor ieși ceva mai greu și mai târziu.

Vrei concediu? Click aici!

Impartaseste-l cu prietenii: facebook twitter yahoo

 
 
 

Te-ar mai putea interesa:

Compatibilitate in dragoste
 

Horoscop pt siteul tau

Oferim partenerilor nostri previziunile pe doua zile inainte

Afla detalii
Acces webmasteri
 

Reclama in acest site

Foloseste acest formular ca sa afli cat te-ar costa o campanie de promovare pe zodii.ro.

Afla detalii
Comunicate de presa

Echipa Zodii.ro gestioneaza si site-ul lider in distributia de comunicate de presa in Romania Trimite comunicate de presa

 

Buna,

Cauti un anumit tip serviciu sau previziune? Intampini dificultati in utilizarea site-ului? Ai sugestii sau comentarii?

Contacteaza-ne completand campurile de mai jos:

C O N T A C T